Erop uit in de zomervakantie

Yes ... de zomervakantie! In Winterswijk is er ook in de vakantie van alles te zien, te doen en te beleven. Of er nu een stralende en zonnige dag is voorspeld, of de regen juist met bakken uit de lucht valt. Er is volop plezier voor jong en oud. We inspireren je graag met tips voor leuke uitjes en avonturen in de omgeving. Ontdek de allerleukste activiteiten met kinderen in Winterswijk en maak er een heerlijke vakantie van. Veel plezier!

 

 • Winkie

  Timmeren, zagen, klimmen en sjouwen. En natuurlijk de allermooiste hut bouwen! Van 7 t/m 12 augustus kunnen kinderen van 4 t/m 14 jaar weer een onvergetelijke week beleven in het Scholtenbrugpark. Dag- en weekkaarten zijn  verkrijgbaar via winke.nl of via het VVV Inspiratiepunt.

  Kom naar Winkie

  Winkie
 • Klimbos

  Eindeloos klimmen, klauteren en hindernissen overwinnen? Dat doe je bij Klimbos Survival Winterswijk. Uitgerust met een gordel, touwen, karabijnhaken en tokkels beleef je het avontuur op hoogte. Probeer ook het nieuwe zip-line parcours en het laagklimparcours. Durf jij het aan?

  Bezoek het klimbos

  Klimbos
 • Springkussen Festival

  Van vrijdag 28 juli t/m zondag 6 augustus staat het Kidspret Springkussen Festival in het Vrijheidspark in Winterswijk! Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je hier naar hartenlust spelen, springen, klimmen, klauteren en glijden. Kaarten zijn online of aan de kassa verkrijgbaar. 

  Bezoek het Springkussen Festival

  Springkussen Festival
 • Bioscoop

  Op avontuur in het donker? Bezoek de nieuwste kinderfilms in het vernieuwde Skopein, een van de meest bijzondere bioscopen van Nederland. 

  Bezoek Skopein

  Bioscoop
 • De Brömmels

  Ben je al eens bij De Brömmels in het Woold geweest? Er is een geitenboerderij met stal en kleindierenverblijf, een kaasmakerij, een streekproductenwinkel en nog veel meer. Je mag de boer helpen met melken of met een geitje wandelen. Kom je ook kijken?

  Meer over De Brömmels

  De Brömmels
 • Zomertour Actief Winterswijk

  Kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud genieten de hele vakantie van leuke zomeractiviteiten van Actief Winterswijk. Skeeleren, zwemmen, sporten en spelletjes doen, dansen, rappen of zelfs een toneelworkshop. Er is van alles te doen. De zomertour duurt van 11 juli t/m 17 augustus. Deelname is gratis!

  Meld je aan

   

  Zomertour Actief Winterswijk
 • Zwemmen

  Slippers aan, handdoek mee en op naar het Winterswijkse water! Ontdek de leukste plekjes aan de waterkant en geniet van het mooie zomerweer. 

  Meer over zwemmen

  Zwemmen
 • Sevink Avonturenpark

  Eindeloos klauteren, springen, glijden, spelen en zandkastelen bouwen? Bij Sevink Avonturenpark kan het allemaal! Bij mooi weer kun je ook lekker buiten spelen. En in de vakantie is het avonturenpark elke dag geopend!

  Bezoek Sevink Avonturenpark

  Sevink Avonturenpark
 • Kinderboerderij

  Knuffelen met konijntjes, ezels aaien of gewoon lekker spelen tussen de dieren? Bezoek kinderboerderij en heemtuin Freriks in Winterswijk, en loop ook even een rondje door het kabouterbos.

  Bezoek de kinderboerderij

  Kinderboerderij
 • Actief op het water

  Huur een supboard van SUP Yourself, stap op een waterfiets van Strandpaviljoen 't Hilgelo, ga e-foilen bij Beachclub MEER, kanoën bij Vakantiepark De Twee Bruggen, bootje varen bij De Gulle Smid of spetteren in de fontein in het Vrijheidspark. Er is van alles te beleven aan de Winterswijkse waterkant!

 • MTB-route

  De nieuwe MTB-route in Winterswijk is leuk en uitdagend voor iedereen. Ook voor kids! Singletracks, goede paden en spannende hoogtemeters maken het parcours spannend. Durf jij het aan? 

  Meer over de MTB-route

  MTB-route
 • Boules & Bowling

  Zin in een wedstrijdje? Neem het tegen elkaar op bij de hypermoderne bowlingbanen en jeu de boules banen van Reuselink Boules & Bowling. Er is ook een leuke binnen- en buitenspeeltuin. Plezier gegarandeerd!

  Bezoek Reuselink

  Boules & Bowling

Nóg meer inspiratie voor uitjes en activiteiten in de zomervakantie vind je in onze online agenda.

Bekijk de agenda