Erop uit met de kids

Gezellig een dagje uit met het hele gezin? In Winterswijk valt er van alles te beleven. Of er nu een stralende en zonnige dag is voorspeld, of de regen juist met bakken uit de lucht valt. Er is volop plezier voor jong en oud. We inspireren je graag met tips voor leuke uitjes en avonturen in de omgeving. Ontdek de allerleukste activiteiten met kinderen in Winterswijk en maak er een heerlijke dag van. 

 • Zwemmen

  Verlang je ook zo naar een verfrissende duik? Dan hoef je alleen nog maar te kiezen waar je gaat springen. Zowel buiten als binnen zijn er volop mogelijkheden om te zwemmen.

  Meer over zwemmen

  Zwemmen
 • Speeltuinen

  Lekker spelen, klimmen en klauteren? Bezoek een van de vele speeltuinen in Winterswijk die garant staan voor uren speelplezier.

  Bekijk speeltuinen

  Speeltuinen
 • Klimbos

  Eindeloos klimmen, klauteren en hindernissen overwinnen? Dat doe je bij Klimbos Survival Winterswijk. Uitgerust met een gordel, touwen, karabijnhaken en tokkels beleef je het avontuur op hoogte.

  Klimbos
 • Bioscoop

  Avontuur in het donker? Neem de kids mee naar de nieuwste kinderfilm in een van de meest bijzondere bioscopen van Nederland. 

  Bezoek Skopein

  Bioscoop
 • Kabouterroute

  Op zoek naar de kleinste bewoners van Winterswijk? Verken dan de Winterswijkse Kabouterroute, een leuke en korte wandelroute door het centrum van Winterswijk, verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt.

 • De Brömmels

  Ben je al eens bij De Brömmels in het Woold geweest? Er is een geitenboerderij met stal en kleindierenverblijf, een kaasmakerij, een streekproductenwinkel en nog veel meer. Je mag de boer helpen met melken of met een geitje wandelen. Ook een rondleiding is mogelijk.

  Meer over De Brömmels

  De Brömmels
 • Indoor speelparadijs

  Een binnenspeeltuin biedt het hele jaar door gegarandeerd plezier. Bij Sevink Avonturenpark zijn er trampolines, klimnetten, een reuzeglijbaan, skelters en een draaimolen. Kinderen voelen zich een echte ridders in het klimkasteel en vermaken zich eindeloos bij de bouwblokken en de water- en zandplaatsen. En bij mooi weer kan er ook buiten volop gespeeld worden.

  Bezoek Sevink Avonturenpark

  Indoor speelparadijs
 • Bossen

  Lekker uitwaaien, rennen en klimmen. Dat kan in de bossen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Rommelgebergte, waar je ook een leuk trimparcours vindt. Veel plezier!

 • Kinderboerderij

  Knuffelen met konijntjes, ezels aaien of gewoon lekker spelen tussen die dieren? Bezoek kinderboerderij en heemtuin Freriks in Winterswijk.

   

  Kinderboerderij
 • Winkelcentrum

  Breng een bezoek aan het Winterswijkse winkelcentrum, waar je vele kindvriendelijke winkels en horecagelegenheden vindt. 

  Meer over het winkelcentrum

  Winkelcentrum
 • Boules & bowling

  Bij Reuselink Boules & Bowling beleef je een dag vol plezier. Er zijn 4 hypermoderne bowlingbanen en 2 jeu de boules banen. Een leuk uitje voor het hele gezin!

  Bezoek Reuselink Boules & Bowling

  Boules & bowling
 • MTB-route

  De nieuwste MTB-route in Winterswijk laat sportieve harten van alle leeftijden sneller kloppen. Singletracks, goede paden en spannende hoogtemeters maken het parcours uitdagend voor jong en oud. 

  Meer over de MTB-route

  MTB-route

Heb jij tips voor uitjes en activiteiten met kinderen in Winterswijk? Laat het ons gerust weten via info@100procentwinterswijk.nl.