Koopzondagen in Winterswijk

Een dagje shoppen? Winterswijk is dé bestemming voor een heerlijk dagje winkelen in de Achterhoek, ook op koopzondag! Iedere laatste zondag van de maand zijn de meeste winkels in het winkelcentrum van Winterswijk extra geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Op koopzondagen zijn er vaak ook extra markten en andere activiteiten georganiseerd. Natuurlijk is parkeren in het centrum ook op zondag helemaal gratis.

In het winkelcentrum van Winterswijk vind je niet alleen de bekende winkels van grote landelijke ketens, maar ook unieke boetiekjes, hippe shops en uitstekende speciaalzaken van lokale ondernemers. Rondom de markt, op de pleintjes en in de winkelstraten vind je een ruim aanbod van cafés, lunchrooms, restaurants en sfeervolle terrassen waar je tussendoor even heerlijk kunt 'uutbloazen'. Deze veelzijdige combinatie maakt Winterswijk tot hét winkelcentrum in de regio en staat garant voor eindeloos winkelplezier.

Koopzondagen in Winterswijk

Parkeren in Winterswijk

In Winterswijk hoef je je geen zorgen te maken over de parkeermeter. Die is er namelijk niet. Nergens! Parkeren in Winterswijk doe je overal gratis en op loopafstand van het winkelcentrum. Er zijn maar liefst 1300 gratis parkeerplaatsen, waarvan er een aantal zijn voorzien van laadpalen voor elektrische auto's. Volg de P-route, aangegeven op de blauwe borden langs de invalswegen rondom het centrum. Op de digitale borden wordt aangegeven hoeveel parkeerplaatsen er nog vrij zijn. 

Meer informatie over parkeren