VVV Inspiratiepunt Winterswijk

Verblijf je in Winterswijk voor een dagje uit, een weekend weg of een ontspannen vakantie? Bezoek dan het VVV Inspiratiepunt en ontdek alle informatie over de omgeving, de bezienswaardigheden, diverse activiteiten en uitjes, accommodaties en meer.

In het markante pand van het monumentale oude raadhuis in Winterswijk, is het gastvrije VVV Inspiratiepunt gevestigd. Ben je op zoek naar een fijne accommodatie? Wil je de omgeving van het Nationaal Landschap Winterswijk te voet of per fiets verkennen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor excursies, activiteiten en uitjes? Het moderne en interactieve bezoekerscentrum is hét vertrekpunt voor een bezoek aan onze gemeente. De enthousiaste en betrokken vrijwilligers van het VVV Inspiratiepunt in Winterswijk staan voor je klaar en helpen je graag op weg. Ze vertellen je met plezier over de mooiste fiets- en wandelroutes, diverse musea, het sfeervolle winkelcentrum en andere Winterswijkse pareltjes, en voorzien je van praktische informatie en handige tips. Buiten de openingstijden van het VVV Inspiratiepunt vind je ook veel informatie op onze website.


 

 

Openingstijden

Het VVV Inspiratiepunt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
 

Contact
VVV Inspiratiepunt Winterswijk
Mevrouw Kuipers - Rietbergplein 1
7101 DD Winterswijk
+31 (0)543 745 090
info@vvvwinterswijk.nl

 

Wandelgemeente van het jaar

Wist je dat Winterswijk in 2020 is uitgeroepen tot 'Wandelgemeente van het jaar'? Hier zijn we natuurlijk heel trots op en we beschouwen dit als een enorme waardering voor het bijzondere gebied. Er zijn tal van prachtige wandelroutes uitgestippeld in deze mooie omgeving, maar je kunt ook zelf je ideale route samenstellen via het uitgebreide wandelkeuzenetwerk. De mogelijkheden zijn gewoonweg eindeloos.

Meer over wandelen   Meer over wandelgemeente van het jaar

In april 2020 is het eerste VVV Inspiratiepunt in de Achterhoek opgeleverd in Winterswijk. Een uniek VVV concept waar je op interactieve en visuele manier kennis maakt met Winterswijk en haar omgeving. Luister naar tips van inwoners via de verhalenboom, bekijk bijzondere vondsten uit de steengroeve en stel aan de hand van de digitale kaarten je ideale fiets - en wandeltocht samen. Dit VVV Inspiratiepunt is in 2020 mede tot stand gekomen met financiele steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling, LEADER Achterhoek, de gemeente Winterswijk, Stichting Achterhoek Toerisme en Stichting Winterswijk Marketing. Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling; Europa investeert in zijn platteland.

Even binnen kijken?

Je vindt ons hier