VVV Inspiratiepunt Winterswijk

Verblijf je Winterswijk voor een dagje uit, een weekend weg of een ontspannen vakantie? Bezoek dan het VVV Inspiratiepunt en ontdek alle informatie over de omgeving, de bezienswaardigheden, diverse activiteiten en uitjes, accommodaties en meer.

In het markante pand van het monumentale oude raadhuis in Winterswijk, is het gastvrije VVV Inspiratiepunt gevestigd. Ben je op zoek naar een fijne accommodatie? Wil je de omgeving van het Nationaal Landschap Winterswijk te voet of per fiets verkennen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor excursies, activiteiten en uitjes? Het moderne en interactieve bezoekerscentrum is hét vertrekpunt voor een bezoek aan onze gemeente. De enthousiaste en betrokken vrijwilligers van het VVV Inspiratiepunt in Winterswijk staan voor je klaar en helpen je graag op weg. Ze vertellen je met plezier over de mooiste fiets- en wandelroutes, diverse musea, het sfeervolle winkelcentrum en andere Winterswijkse pareltjes, en voorzien je van praktische informatie en handige tips. Buiten de openingstijden van het VVV Inspiratiepunt vind je ook veel informatie op onze website.


 

 

Openingstijden

Het VVV Inspiratiepunt is van maandag tot en met  zaterdag geopend van 10.00 - 16.00 uur.
Op 24, 25 en 26 december is het VVV Inspiratiepunt gesloten. Ook op 31 december en op 1 januari 2023 is de VVV gesloten.

Contact
VVV Inspiratiepunt Winterswijk
Mevrouw Kuipers - Rietbergplein 1
7101 DD Winterswijk
+31 (0)543 745 090
info@vvvwinterswijk.nl

 

Wandelgemeente van het jaar

Wist je dat Winterswijk in 2020 is uitgeroepen tot 'Wandelgemeente van het jaar'? Hier zijn we natuurlijk heel trots op en we beschouwen dit als een enorme waardering voor het bijzondere gebied. Er zijn tal van prachtige wandelroutes uitgestippeld in deze mooie omgeving, maar je kunt ook zelf je ideale route samenstellen via het uitgebreide wandelkeuzenetwerk. De mogelijkheden zijn gewoonweg eindeloos.

Meer over wandelen   Meer over wandelgemeente van het jaar

Even binnen kijken?

Je vindt ons hier