Woning kopen of huren in Winterswijk

Een landelijke omgeving. Volop rust, ruimte en natuur om je heen. En toch sta je binnen een paar minuten midden in het bruisende winkelcentrum. Wonen in Winterswijk betekent wonen in het Nationaal Landschap, mét de voorzieningen van de stad die volop aanwezig en altijd dichtbij zijn. 

Als je naar Winterswijk wilt verhuizen of binnen onze gemeente naar een andere woning verhuist, komt er veel op je af. Wil je een woning huren of kies je voor een koophuis? Hier vind je meer informatie over het woningaanbod van huurwoningen en koopwoningen in Winterswijk. Ook vertellen we je graag meer over de woonvisie, waarop de gemeente Winterswijk zich de komende jaren wil richten op het gebied van wonen. 

Makelaars

Als je je oriënteert op de woningmarkt, is het prettig als je bij een betrouwbare professional terecht kunt voor een vakkundig advies. Lokale makelaars kennen alle ins and outs van Winterswijk en de omgeving, waardoor het nuttig kan zijn om eens met hen in gesprek te gaan. Hieronder vind je een overzicht van enkele makelaars in Winterswijk.