Over Winterswijk Marketing

Over Winterswijk Marketing

Stichting Winterswijk Marketing is actief op het gebied van marketing, communicatie en informatievoorziening. De stichting speelt een belangrijke rol in het profileren van Winterswijk als toeristische bestemming en heeft als hoofddoel om het imago en de naamsbekendheid van Winterswijk te verbeteren. Winterswijk Marketing laat bezoekers, (potentiële) bedrijven en inwoners beleven hoe aantrekkelijk Winterswijk is als woon- en werkplaats en toeristische bestemming. Voor alle partijen die Winterswijk positief op de kaart willen zetten, is de stichting het logische aanspreekpunt. Winterswijk Marketing brengt mensen met ideeën bij elkaar, omdat je samen nu eenmaal meer kunt bereiken. Ook onderzoekt de stichting mogelijkheden om activiteiten te verbeteren via samenwerking buiten de gemeente- en landsgrenzen. Winterswijk Marketing draagt bij aan een levendig Winterswijk waar je bij wilt horen! VVV Winterswijk is onderdeel van Winterswijk Marketing. 

Activiteiten Winterswijk Marketing
De belangrijkste activiteiten zijn:

  • opzetten van marketingcampagnes
  • stimuleren van het (zakelijk) toerisme
  • (door)ontwikkelen van off- en online promotiemiddelen
  • informeren van bezoekers via VVV Winterswijk
  • genereren van (free) publicity voor Winterswijk
  • initiëren en begeleiden van persbezoeken


Organisatie
Winterswijk Marketing bestaat uit een platform, dagelijks bestuur en uitvoeringsbureau, waarvan VVV Winterswijk onderdeel uitmaakt. Stichting bevordering Toerisme Winterswijk (STW), Ondernemerskring Winterswijk (OWIN), winkeliersvereniging ABH City/OFCW, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Winterswijk (KHN), Ondernemers Buitengebied Winterswijk (OBW) en gemeente Winterswijk zijn deelnemer aan het platform. Het dagelijks bestuur bestaat uit voorzitter Henk van Duinen, penningmeester Tom de Graaff en secretaris Ineke van Empel. Beleidsadviseur Economie Bert Roeterdink adviseert het dagelijks bestuur. Imke te Selle is coördinator van het uitvoeringsbureau en Gienne te Gronde is VVV vestigingsleider. Het uitvoeringsbureau bestaat verder uit een parttime administratieve kracht, een vrijwilligerscoördinator en een grote groep onmisbare vrijwilligers met tomeloze inzet. 

Contact
Heb jij ideeën om Winterswijk op de kaart te zetten? Neem dan gerust contact op met Imke te Selle, algemeen coördinator: (0543) 745 092 of info@100procentwinterswijk.nl
Voor een bezoek aan Winterswijk, routes of andere toeristische vragen kun je terecht bij VVV Winterswijk.

Bezoek- en postadres
Stichting Winterswijk Marketing
Mevrouw Kuipers-Rietbergplein 1
7101 DD Winterswijk