Over Winterswijk Marketing

Over Winterswijk Marketing

Stichting Winterswijk Marketing is actief op het gebied van marketing, communicatie en informatievoorziening. De stichting speelt sinds 2010 een belangrijke rol in het profileren van Winterswijk als toeristische bestemming en heeft als hoofddoel om het imago en de naamsbekendheid van Winterswijk te verbeteren. Winterswijk Marketing laat bezoekers, (potentiële) bedrijven en inwoners beleven hoe aantrekkelijk Winterswijk is als woon- en werkplaats en toeristische bestemming. Voor alle partijen die Winterswijk positief op de kaart willen zetten, is de stichting het logische aanspreekpunt. Winterswijk Marketing brengt mensen met ideeën bij elkaar, omdat je samen nu eenmaal meer kunt bereiken. Ook onderzoekt de stichting mogelijkheden om activiteiten te verbeteren via samenwerking buiten de gemeente- en landsgrenzen. Winterswijk Marketing draagt bij aan een levendig Winterswijk waar je bij wilt horen! Het VVV Inspiratiepunt Winterswijk is onderdeel van Winterswijk Marketing. 

Activiteiten Winterswijk Marketing
De belangrijkste activiteiten zijn:

  • opzetten van marketingcampagnes
  • stimuleren van het (zakelijk) toerisme
  • (door)ontwikkelen van off- en online promotiemiddelen
  • informeren van bezoekers via VVV Winterswijk
  • genereren van (free) publicity voor Winterswijk
  • initiëren en begeleiden van persbezoeken

Organisatie
Winterswijk Marketing bestaat uit een platform, dagelijks bestuur en uitvoeringsbureau, waarvan VVV Winterswijk onderdeel uitmaakt. Vereniging Verblijfsrecreatie Winterswijk (VVW), Ondernemerskring Winterswijk (OWIN), winkeliersvereniging ABH City/OFCW, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Winterswijk (KHN), Ondernemers Buitengebied Winterswijk (OBW), Marktvereniging Winterswijk en gemeente Winterswijk zijn deelnemer aan het platform. Het dagelijks bestuur bestaat uit voorzitter Wim Aalderink, secretaris Nadia Piek en penningmeester Tom de Graaff. Beleidsadviseur Economie Bert Roeterdink adviseert het dagelijks bestuur. Gienne te Gronde is manager 100% Winterswijk / VVV Winterswijk en Marijke van den Berg is de marketing - en communicatiespecialist. Het uitvoeringsbureau bestaat verder uit een parttime administratieve kracht en een grote groep onmisbare vrijwilligers met tomeloze inzet. 


Contact
Heb jij ideeën om Winterswijk op de kaart te zetten? Neem dan gerust contact op met Gienne te Gronde, manager 100% Winterswijk: (0543) 745 091 of met Marijke van den Berg, marketing - en communicatiespecialist 100% Winterswijk (0543) 745092 of via info@100procentwinterswijk.nl
Voor een bezoek aan Winterswijk, routes of andere toeristische vragen kun je terecht bij VVV Winterswijk.

Bezoek- en postadres
Stichting Winterswijk Marketing
Mevrouw Kuipers-Rietbergplein 1
7101 DD Winterswijk