100% Winterswijk Trofee voor de 26e keer uitgereikt

Jaarlijks wordt een bedrijf, instantie of persoon die Winterswijk (inter)nationaal op de kaart zet, beloond met de 100% Winterswijk Trofee. Deze promotieprijs wordt inmiddels al voor de 26e keer uitgereikt. Dit jaar mogen we campings De Twee Bruggen en Vreehorst van harte feliciteren met deze trofee.

Beide campings hebben al vaak de aandacht van de buitenwereld op zich gevestigd. Zo hebben zowel ADAC als de ANWB camping De Twee Bruggen met 5 sterren gewaardeerd. In de toekomst wordt er een uitbreiding met een hotel verwacht. Deze uitbreiding biedt niet alleen ruimte aan meer toeristische overnachtingen in Winterswijk, maar creërt ook meer werkgelegenheid in de lokale recreatieve sector. Ook camping Vreehorst heeft een geweldige reputatie en is door de Duitse gasten als beste camping van Nederland beoordeeld.

Voor Winterswijk is het fantastisch dat beide familiebedrijven nu in handen zijn van ondernemer Hendrik Jan Mensink. Reden te meer om de 100% Winterswijk Trofee uit te reiken aan de trotse eigenaar van de beide campings.

De 100% Winterswijk Trofee is in het leven geroepen door de voorzitters van ABH-city, OWIN, Koninklijke Horeca Nederland afd. WinterswijkGemeente Winterswijk, Vereniging Verblijfsrecreatie Winterswijk en de Stichting Winterswijk Marketing.