100% Winterswijk wint online award

Best bekeken website in 2022

Afgelopen week werd 100% Winterswijk door destinatiemarketingspecialist Insiders Online verrast met de winst van de award voor 'Best bekeken website in 2022' in de categorie middelgrote steden.

In 2021 is 100% Winterswijk gestart met een traject voor optimalisatie, vernieuwing en uitbreiding van de websites www.100procentwinterswijk.nl en www.100prozentwinterswijk.de. Een omvangrijke klus, maar tegelijkertijd ook een belangrijke. Een goede, informatieve website die ook goed vindbaar is, is onmisbaar voor een veelzijdige bestemming als Winterswijk. Inwoners, bedrijven en bezoekers van Winterswijk zijn steeds vaker online op zoek naar informatie. 100% Winterswijk biedt hen een veelzijdig online platform met informatie over wonen, werken, winkelen en recreëren.

"We zijn blij verrast met deze award. Een mooie erkenning voor ons werk en een bevestiging dat we op de juiste weg zitten met onze online strategie.", aldus Marijke van den Berg, marketingspecialist bij 100% Winterswijk. "Uit onze analyses van de online statistieken konden we al afleiden dat we grote stappen maken online. Dat deze nu ook erkend worden door dé specialisten in ons vakgebied, maakt ons trots. Dat onze website de best bekeken website in 2022 is, betekent bovendien dat de leden van onze platformpartijen zoals de Ondernemerskring Winterswijk, de Vereniging Verblijfsrecreatie Winterswijk, winkeliersvereniging ABH City, de afdeling Winterswijk van de Koninklijke Horeca Nederland, de Marktvereniging Winterswijk, de Ondernemers Buitengebied Winterswijk, de gemeente Winterswijk én onze recreatiepartners ook goed gevonden en bekeken worden. Daar doen we het uiteindelijk voor. We zetten Winterswijk nogmaals op de kaart als dé bestemming om te wonen, te werken, te ondernemen en te winkelen, maar ook om een dagje uit te gaan, een evenement te bezoeken, te genieten van je vrije tijd of vakantie te vieren. Genieten van het pure leven, dat doe je in Winterswijk!".