Toonaangevende bedrijven in Winterswijk

Winterswijk kent een bijzonder divers bedrijfsleven. Vooral de (maak)industrie is rijk vertegenwoordigd en biedt veel werkgelegenheid. Deze lokale bedrijven ontwikkelen producten en technieken die over de hele wereld worden toegepast. Daarnaast zijn sectoren als zorg & welzijn, dienstverlening en transport erg belangrijk en bieden volop werk. Ook de recreatiebranche en de detailhandel blijven groeien in Winterswijk en nemen een prominente plaats in. 

Hier vind je een overzicht van Winterswijkse bedrijven en organisaties. We laten je graag met ze kennismaken. Wie zijn ze en wat doen ze? In welke werkomgeving zijn ze actief? Hoe is de bedrijfscultuur?

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Winterswijkse bedrijven en organisaties, ontdek welke kansen zij bieden en kom werken in Winterswijk!

Een greep uit toonaangevende Winterswijkse bedrijven

Ontdek het veelzijdige Winterswijkse bedrijfsleven. Ontmoet Winterswijkse ondernemers en maak kennis met de verhalen achter deze organisaties. Zij vertellen graag over hun bijzondere producten en diensten, prestigieuze klanten of de behaalde prijzen voor hun unieke prestaties. 

De kracht van de Achterhoek

De Achterhoek ligt geografisch gezien aan de rand van ons land. Hoewel dat in de eerste instantie misschien wat onhandig lijkt, is juist het tegendeel waar! Winterswijk grenst voor 75% aan Duitsland. Onze centrale ligging in West Europa is perfect. De internationale relaties met Duitsland en Europa versterken onze positie, waardoor ook onze bedrijven zich internationaal oriënteren. Daarom is ondernemen in Winterswijk absoluut een goed idee.

In combinatie met de vakkundige specialismen, de jarenlange expertise en de Achterhoekse nuchterheid, waarden en mentaliteit, benutten we de kracht van de Achterhoek uitstekend. En daar zijn we trots op!