Werken in Winterswijk

Sectoren

Sectoren

Bedrijven

Bedrijven

Vacatures

Vacatures

Ondernemen

Ondernemen

Winterswijk bruist van ambitie. Er zijn volop carrièrekansen voor jou. Maak kennis met de topwerkgevers in Winterswijk en ontdek alle mogelijkheden die de prachtige bedrijven en organisaties je bieden. Het bedrijfsleven hier is verrassend veelzijdig en is altijd op zoek naar versterking. Zet jouw kennis en talent in voor werkgevers in deze regio en ontdek dat werk, passie en plezier hand in hand gaan.

Vergeet lange files en reistijden, geniet in je pauze van een ommetje door het prachtige Nationaal Landschap Winterswijk of stap op de fiets voor een lunch in het veelzijdige winkelcentrum. Winterswijk biedt je alle faciliteiten, voorzieningen en levendigheid van de stad, in een gemoedelijke omgeving vol rust en ruimte. Wat wil je nog meer!

Wist je dat 

.... sectoren als de (maak)industrie, recreatie, zorg & welzijn en transport goed vertegenwoordigd zijn in Winterswijk?
.... er meer dan 2500 bedrijven zijn, die meer dan 16.000 arbeidsplaatsen bieden en diverse vacatures hebben?
.... er volop kansen zijn om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen?

Waarom werken in Winterswijk een goed idee is

Waarom wil jij in Winterswijk werken? Hier kun je aan de slag voor bedrijven met internationale en zelfs globale allure. Want mede door onze ligging, vlakbij de Duitse grens, zijn onze organisaties vaak ook actief in het buitenland. Bovendien zijn er volop mogelijkheden in allerlei sectoren. Winterswijkse werkgevers staan te popelen om jou met open armen te ontvangen.

Wil je er even tussenuit voor de nodige ontspanning? Het Nationaal Landschap Winterswijk met maar liefst 22.000 hectare natuur, rust en ruimte is altijd dichtbij. Ook het gemoedelijke centrum met een groot aanbod aan winkels, horecagelegenheden en een grote warenmarkt is om de hoek.

Daarnaast zijn we in Winterswijk trots op het grote verenigingsleven, dus als je houdt van sporten, muziek maken of creatief zijn, dan zijn er volop mogelijkheden om aan te sluiten bij anderen.