Leuke uitjes bij slecht weer

In Winterswijk is er van alles te zien, te doen en te beleven. Ook als het weer een keertje niet mee zit, is er volop plezier voor jong en oud. We inspireren je graag met tips voor leuke lokale uitjes en avonturen bij slecht weer. Ontdek ze hier en maak er een fijne dag van. Veel plezier!

 

 • Kunst & cultuur

  Ben je benieuwd naar de historie van Winterswijk? Wil je meer te weten komen van het leven van Piet Mondriaan? Of wil je voelen hoe het is om een echte machinist te zijn? Neem dan eens een kijkje bij de lokale culturele locaties en musea en laat je verrassen. Je kijkt je ogen uit.

  Meer over kunst & cultuur

  Kunst & cultuur
 • Boules & Bowling

  Op zoek naar een uitje met het hele gezin? Denk dan eens aan de hypermoderne bowlingbanen en de jeu de boules banen bij Reuselink Boules & Bowling. Plezier gegarandeerd.

  Bezoek Reuselink

 • VVV Inspiratiepunt

  Ontdek de leukste uitjes en excursies in de buurt of stel een mooie fiets- of wandelroute samen. De vrijwilligers van het VVV Inspiratiepunt helpen je graag op weg.

  Bezoek de VVV

  VVV Inspiratiepunt
 • Bioscoop

  Op avontuur in het donker? Bezoek de nieuwste films in het vernieuwde Skopein, een van de meest bijzondere bioscopen van Nederland. Hier is het lekker aangenaam en droog.

  Bezoek Skopein

  Bioscoop
 • Zwemmen

  Lekker een paar baantjes trekken of vrij zwemmen? Dat kan bij het overdekte zwembad Jaspers. Er is een wedstrijdbad, een recreatief bad, een wildwaterkreek, een bruisplateau, een whirlpool, een peuterbad en een super leuke glijbaan. Veel plezier!

  Meer over zwemmen

  Zwemmen
 • Escape Rooms

  Prikkel je zintuigen, los puzzels en raadsels op en zorg dat je op tijd de uitgang vindt. Gaat het jullie lukken? Breng een bezoek aan een van de spannende escape rooms in Winterswijk en ervaar het zelf. Er is zelfs een escape room speciaal voor kinderen!

  Zoek escape rooms

  Escape Rooms
 • Sevink Avonturenpark

  Eindeloos klauteren, springen, glijden, spelen en zandkastelen bouwen? Bij Sevink Avonturenpark kan het allemaal, zonder dat je last hebt van het slechte weer. Het grote, overdekte avonturenpark met indoor speelparardijs is (bijna) dagelijks geopend.

  Bezoek Sevink Avonturenpark

  Sevink Avonturenpark
 • Horeca

  Even schuilen? Kom gezellig binnen bij de lokale horeca en geniet van een fijne sfeer, Winterswijkse gastvrijheid en natuurlijk ook van de menukaart.

  Ontdek de horeca

  Horeca
 • Theater Astoria

  Waan je in de roaring twenties bij een bezoek aan het prachtige art-deco theater Astoria. Het monumentale pand uit 1925 is onlangs volledig gerestaureerd in de oorspronkelijke stijl. Kom vooral eens binnen kijken.

  Bezoek theater Astoria
   

  Theater Astoria

Nóg meer inspiratie voor uitjes en activiteiten vind je in onze online agenda.

Bekijk de agenda