Leuke uitjes bij slecht weer

In Winterswijk is er van alles te zien, te doen en te beleven. Ook als het weer niet mee zit en de regen met bakken uit de lucht valt, is er volop plezier voor jong en oud. We inspireren je graag met tips voor leuke lokale uitjes en avonturen bij slecht weer. Ontdek ze hier en maak er een fijne dag van. Veel plezier!

 

 • Bioscoop

  Op avontuur in het donker? Bezoek de nieuwste films in het vernieuwde Skopein, een van de meest bijzondere bioscopen van Nederland. Hier is het lekker warm en droog!

  Bezoek Skopein

  Bioscoop
 • Zwemmen

  Lekker een paar baantjes trekken of vrij zwemmen? Dat kan bij zwembad Jaspers of als daggastbij één van de prachtige vakantieparken. Je hoeft alleen nog maar te kiezen waar je een duik gaat nemen. Veel plezier!

  Meer over zwemmen

  Zwemmen
 • Escape Rooms

  Prikkel je zintuigen, los puzzels en raadsels op en zorg dat je op tijd de uitgang vindt. Gaat het jullie lukken? Breng een bezoek aan een van de spannende escape rooms in Winterswijk en ervaar het zelf. Er is zelfs een escape room speciaal voor kinderen!

  Zoek escape rooms

  Escape Rooms
 • Sevink Avonturenpark

  Eindeloos klauteren, springen, glijden, spelen en zandkastelen bouwen? Bij Sevink Avonturenpark kan het allemaal, zonder dat je last hebt van het slechte weer. Het grote, overdekte avonturenpark met indoor speelparardijs is (bijna) dagelijks geopend!

  Bezoek Sevink Avonturenpark

  Sevink Avonturenpark
 • Boules & bowling

  Op zoek naar een uitje met het hele gezin? Denk dan eens aan de hypermoderne bowlingbanen en de jeu de boules banen bij Reuselink Boules & Bowling. Plezier gegarandeerd!

  Bezoek Reuselink

   

  Boules & bowling
 • Horeca

  Een lekkere kop koffie, thee of warme chocomel met slagroom? Dat is altijd een goed idee als je even wilt opwarmen! Onze gastvrije horecagelegenheden schenken graag wat voor je in.

  Bezoek de horeca
   

  Horeca
 • Kunst & cultuur

  Ben je benieuwd naar de historie van Winterswijk? Wil je meer te weten komen van het leven van Piet Mondriaan? Of bezoek je graag een voorstelling of concert? Neem dan eens een kijkje bij lokale culturele locaties en musea en laat je verrassen!

  Meer over kunst & cultuur

 • Privé Wellness

  Zin om even écht te ontspannen? Huur een privésauna voor een uurtje of voor langer en geniet van een heerlijk relaxmoment! 

  Boek de privé wellness

 • VVV Inspiratiepunt

  Alvast inspiratie opdoen voor mooie wandel- en fietsroutes, uitjes, activiteiten of excursies? Onze vrijwilligers voorzien je graag van tips en helpen je graag op weg bij het VVV Inspiratiepunt

  Bezoek de VVV

  VVV Inspiratiepunt

Nóg meer inspiratie voor uitjes en activiteiten in de kerstvakantie vind je in onze online agenda.

Bekijk de agenda