Sinterswijk TV Journaal - Aflevering Gemist

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 1

 

Iedereen is in rep en roer want Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland! Is burgemeester Joris al klaar voor de komst van Sinterklaas? Is het Pakjesraadhuis al opgeruimd? Zijn de blaadjes al van het spoor geveegd en is de ambtsketting van de burgemeester al opgepoetst? En wie zijn toch die twee ongure types? Reporter Lloyd gaat voor jullie op onderzoek uit.  Ben jij ook zo benieuwd? Kijk dan gauw mee naar de eerste aflevering van het Sinterswijk TV Journaal!

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 2

 

Reporter Lloyd gaat een kijkje nemen bij de tentoonstelling Oud en Goud. Is burgemeester Joris al klaar voor de opening? En hoe gaat het met de voorbereidingen voor de intocht? En wat zijn die Doetje en Loetje toch aan het doen? Laten we gauw gaan kijken hoe dit afloopt ... 

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 3

 

Oh jee. De ketting van Burgemeester Joris is gestolen! Zou de politie al aanwijzingen hebben gevonden? Is het plan van Doetje en Loetje wel goed verlopen? Het is wel heel verdacht allemaal. Reporter Lloyd gaat naar het Raadhuis om te kijken of hij misschien kan helpen. Gaat het hem lukken? Kijk gauw mee naar alweer de derde aflevering van het Sinterswijk TV Journaal!

 

 

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 4

 

Kids uit Winterswijk...het is tijd voor alweer de allerlaatste aflevering van het Sinterswijk TV Journaal. Maar er moet nog zoveel gebeuren! De ketting van de burgemeester is nog steeds weg. Zou de politie het boevenduo Doetje en Loetje al in hun kraag hebben gegrepen? Reporter Lloyd zoekt het voor ons uit. Kijken jullie mee?