Sinterswijk TV Journaal - Aflevering Gemist

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 1

 

Sinterklaas en zijn Pieten zijn onderweg naar Nederland. Zullen ze Sinterswijk weer weten te vinden dit jaar? En is Sinterswijk wel klaar voor de komst van de Sint?
Je ziet het allemaal in de eerste aflevering van het Sinterswijk TV Journaal. Kijken jullie mee?

 

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 2

 

Sinterklaas is onderweg naar Sinterswijk. Maar er moet nog een hoop gebeuren voordat we Sinterklaas en zijn Pieten kunnen verwelkomen. Gaat het allemaal op tijd lukken? Je ziet het in de tweede aflevering van het Sinterswijk TV Journaal.

 

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 3

 

Eindelijk is het zover ... Sinterklaas komt aan in Winterswijk! En hij heeft een heleboel Pieten meegenomen. Na een lange zoektocht komen de burgemeester en Marion hen begroeten. Ook op het oude raadhuis zijn ze helemaal klaar voor hun komst. Kijk je weer mee naar de derde aflevering van het Sinterswijk TV Journaal?

 

 

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 4

 

Vanuit de Sinterswijk TV studio vertelt Marion jullie graag alles over Sint en Piet in Winterswijk. Zijn jullie ook zo benieuwd wie er te gast zijn in de studio? Kijk dan snel mee naar de vierde aflevering van het Sinterswijk TV Journaal!

 

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 5

 

Vanuit de Sinterswijk TV studio vertelt Marion jullie weer het laatste nieuws over Sint en Piet. Spannend! Wat zullen ze vanavond weer beleven? Kijken jullie weer mee naar de vijfde aflevering van het Sinterswijk TV Journaal?

 

Sinterswijk TV - Voorleesavond

 

Vanavond leest Sinterklaas online een spannend verhaal voor aan alle kinderen van Sinterswijk. Dus....trek je mooiste pyjama aan, kruip samen met je broertjes en zusjes op de bank en luister naar het spannende verhaal van de Sint! Veel plezier!

 

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 6

 

En dan is het alweer tijd voor de zesde aflevering van het Sinterswijk TV Journaal. Marion ontvangt weer hele leuke gasten in de studio. Wat zullen ze vanavond te vertellen hebben? Kijken jullie mee?