Sinterswijk TV Journaal - Aflevering Gemist

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 1

 

Iedereen is in rep en roer want Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland!

Burgemeester Bengevoord regelt alvast alle officiële zaken, en zijn secretaresse mevrouw Van Burgemeester Bosmastraat tot Beukenhorst is al druk druk druk met organiseren en plannen. De bode, meneer Hugo Post, probeert al weken niet in slaap te vallen tijdens zijn werkdagen in het Raadhuis en Klusjesbedrijf Fokke klust wat af, zodat alles perfect in orde is voor Sint en Piet.Reporter Lloyd houdt in de gaten of alles wel op tijd af komt en meester Lars is zijn stembanden en zijn gitaar alvast aan het opwarmen. De Weerpiet klimt iedere dag op het dak om te kijken welk weer en morgen aan komt. We hebben zelfs gehoord dat er twee hele beroemde modeontwerpers naar Winterswijk komen. Victoria Geheim en Ralph Lauren. Wat zullen zij gaan doen? Dat belooft weer een groot spektakel te worden!

Ben jij ook zo benieuwd welke avonturen ze gaan beleven in Sinterswijk? Je ziet het in het Sintersijk TV Journaal!

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 2

 

Oh oh oh wat een toestand. Zal het allemaal wel goedkomen met het nieuwe pak voor Sinterklaas? Zullen Victoria Geheim en Ralph Lauren genoeg inspiratie vinden in het centrum? En zal de bode, Hugo Post, wel wakker blijven? Reporter Lloyd gaat weer op onderzoek uit. Kijken jullie mee?

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 3

 

Wat zullen de grappige figuren uit het Sinterswijk TV Journaal vandaag weer beleven? Er moet nog zoveel gebeuren voordat Sinterklaas en de Pieten in Sinterswijk aan zullen komen. Komt het ontwerp van Victoria Geheim en Ralph Lauren wel op tijd af? En heeft reporter Lloyd de burgemeester al kunnen bereiken? Kijk gauw mee naar alweer de derde aflevering van het Sinterswijk TV Journaal!

 

 

Sinterswijk TV Journaal - Aflevering 4

 

Kids uit Winterswijk...het is tijd voor alweer de allerlaatste aflevering van het Sinterswijk TV Journaal. Maar er moet nog zoveel gebeuren! Is de slaapkamer van Sinterklaas wel klaar? Is het pak van Victoria Geheim en Ralph Lauren mooi geworden? Als dat maar goed komt! Reporter Lloyd gaat voor jullie op pad om te kijken of alles nu eindelijk in orde is. Kijken jullie mee?