Tijdelijk wintervoordeel met de 100% Winterswijk Winter Waardebon

WINTERSWIJK –Ook dit jaar kunnen inwoners en bezoekers van Winterswijk extra voordelig winkelen. Vanaf 1 november 2022 is de speciale 100% Winterswijk Winter Waardebon verkrijgbaar. Deze speciale waardebon met een aanschafwaarde van €10,- kan bij meer dan 140 deelnemende winkels, marktkramen en horecagelegenheden in Winterswijk voor €12,50 worden verzilverd. Daarmee krijgt men dus maar liefst 25% cadeau op lokale aankopen.

De 100% Winterswijk Winter Waardebon is een initiatief van winkeliersverenging ABH-city, de Gemeente Winterswijk en 100% Winterswijk, als vervolg op de succesvolle 100% Winterswijk Waardebon die tijdens de coronapandemie is uitgegeven als extra stimulans voor de Koop Lokaal campagne. Deze actie is zowel door de inwoners en bezoekers van Winterswijk, als door de deelnemende bedrijven zeer goed ontvangen.

Wegens het grote succes wordt de actie deze winter herhaald. “Ook dit jaar willen we het winkelende publiek in Winterswijk stimuleren om aankopen zoveel mogelijk lokaal te doen. Daarmee help je niet alleen de lokale winkeliers, marktkooplui en horeca, maar ook jezelf. Want de 100% Winterswijk Winter Waardebon met een aanschafwaarde van slechts €10,-, is bij de meer dan 140 deelnemende locaties €12,50 waard. Op jouw lokale aankopen krijg je dus 25% cadeau. Dat is toch fijn winkelen, zeker met het oog op de feestdagen in de decembermaand.” aldus Peter ten Hagen, voorzitter van ABH-city.

De 100% Winterswijk Winter Waardebon met een oplage van 24.000 stuks is verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt, HEMA Winterswijk en Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof in Meddo. Deelnemende bedrijven en voorwaarden zijn te vinden op www.100procentwinterswijk.nl.