KunstOer 2024

KunstOer 2024

KunstOer is een driedaags evenement in Winterswijk waar erfgoed, kunst en de natuur prachtig samenkomen. Dit gebeurt altijd tijdens Pinksteren en de zaterdag ervoor. Gemiddeld zijn er 10 bijzondere erfgoedlocaties te bezoeken waar kunstenaars hun werk tentoonstellen.

Ga met de fiets of met de auto op bezoek bij bijvoorbeeld een Saksische boerderij, een theekoepel, kerk of oude fabriek. Geniet van schilderijen, beelden en keramiek, luister naar muziek of volg een workshop. De verschillende locaties meanderen door het coulisselandschap van Winterswijk met zijn kronkelende beekjes en houtwallen.

Het centrale punt tijdens KunstOer is het raadhuis/VVV- Inspiratiepunt/100% Winterswijk

KunstOer wordt georganiseerd door Stichting Kunstprojecten Achterhoek. Het bestuur wordt ondersteund door de commissies: erfgoed, educatie, kunst, pr & communicatie, de vrijwilligerscoördinatoren en niet in de laatste plaats vele vrijwilligers.

Wanneer

  • Zaterdag 18 mei 2024 13.00 - 17.00 uur
  • Zondag 19 mei 2024 11.00 - 17.00 uur
  • Maandag 20 mei 2024 11.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • De tickets waarmee je toegang krijgt tot alle deelnemende locaties kosten .,.. euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt en boekhandel Kramer. Daarbij ontvangt u ook het kunstboekje met informatie over deze locaties, de kunstenaars en andere activiteiten.

Locatie