Viva La Ratum
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Viva La Ratum-Carnavals Afterparty

De Carnavals Afterparty in Gebouw Emma is een groot feest voor jong en oud! Dans los op de carnavalshitjes van de DJ en zing mee met “Danny’s Autopaleis” van niemand minder dan Danny Panadero!

Het dak wordt er gegarandeerd afgeblazen! Kom in je mooiste carnavalspak en laat de goudgele rakkers naar binnen stromen! Of laat je verrassen bij de speciale shotjesbar door aan het grote rad te draaien. Alles is mogelijk! 

Wil je graag naar de Carnavals Afterparty maar vind je het te ver fietsen (20 minuten)? Ook voor jou hebben we een oplossing! Vanaf Winterswijk zullen er bussen van Vivaldi vertrekken om jullie feestelijk naar Gebouw Emma te brengen. De bus brengt je uiteraard ook weer veilig terug. Voor een busticket betaal je slechts € 5,00 per persoon meer dan voor een regulier ticket.

Prijzen

  • Tickets voor Viva La Ratum Carnavals Afterparty-€ 15,00 per persoon (exclusief ticketkosten); Tickets voor Viva La Ratum Carnavals Afterparty incl. busticket € 20,00 per persoon (exclusief ticketkosten) Leeftijd: 18+

Locatie