Stoffenspektakel Vrijheidspark Winterswijk

Stoffenspektakel in het Vrijheidspark

Deze grootste stoffenmarkt van Europa strijkt voor de eerste keer neer in Winterswijk. De voorjaarseditie van Stoffen Spektakel wordt gehouden in het Vrijheidspark

Zo’n 3.000 vierkante meter zal bezet worden door stoffenhandelaren uit Nederland, België, Luxemburg en Duitsland om de nieuwste lente- en zomerstoffen te tonen. Op meer dan 100 stoffenkramen kan u zien wat de nieuwste modetrends zijn op zelfmaakmode gebied.  

U kunt het vergelijken met de inhoud van 30 grote stoffenwinkels, maar dan allemaal gespecialiseerd op hun eigen terrein. Je vindt er een onmetelijke keus in damesstoffen, kinderstoffen, haute couturestoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, quiltstoffen, coupons maar ook fournituren waaronder ritsen, knopen, garens, lintjes bandjes, naaimachines en nog veel meer. 

Tevens vind je er alle prijsklassen stoffen, vanaf € 1,99 per meter en door de onderlinge concurrentie zijn ook diverse merkstoffen sterk in prijs verlaagd. Vele bezoekers maken hier een gezellig dagje uit van.

Wanneer

  • Donderdag 30 mei 2024 10.00 - 16.30 uur

Locatie