Erop uit in de voorjaarsvakantie

Yes ... de voorjaarsvakantie! In Winterswijk is er ook in de vakantie van alles te zien, te doen en te beleven. Of er nu een stralende en zonnige dag is voorspeld, of de regen juist met bakken uit de lucht valt. Er is volop plezier voor jong en oud. We inspireren je graag met tips voor leuke uitjes en avonturen in de omgeving. Ontdek de allerleukste activiteiten met kinderen in Winterswijk en maak er een heerlijke vakantie van. Veel plezier!

 

 • Klimbos

  Eindeloos klimmen, klauteren en hindernissen overwinnen? Dat doe je bij Klimbos Survival Winterswijk. Uitgerust met een gordel, touwen, karabijnhaken en tokkels beleef je het avontuur op hoogte. Probeer ook het nieuwe zip-line parcours en het laagklimparcours. Durf jij het aan? Bekijk de openingstijden in de vakantie en reserveer je tickets op de website van het klimbos.

  Bezoek het klimbos

  Klimbos
 • Boules en bowling

  Zin in een wedstrijdje? Neem het tegen elkaar op bij de hypermoderne bowlingbanen en de jeu de boules banen van Reuselink Boules & Bowling. Er is ook een leuke binnen- en buitenspeeltuin. Plezier gegarandeerd! 

  Bezoek Reuselink

  Boules en bowling
 • Wereld van Wenters

  Een leuk en leerzaam uitje? Bezoek museum Wereld van Wenters! Ontdek samen hoeveel er te zien is in het museum of laat de kids zelf op ontdekkingstocht gaan. Want met het leuke vragenboekje voor kinderen kunnen ze speuren naar antwoorden die in het museum te vinden zijn.

  Bezoek Wereld van Wenters

  Wereld van Wenters
 • Bioscoop

  Op avontuur in het donker? Bezoek de nieuwste kinderfilms in het vernieuwde Skopein, een van de meest bijzondere bioscopen van Nederland. 

  Bezoek Skopein

  Bioscoop
 • De Brömmels

  Ben je al eens bij De Brömmels in het Woold geweest? Er is een geitenboerderij met stal en kleindierenverblijf, een kaasmakerij, een streekproductenwinkel en nog veel meer. Je mag de boer helpen met melken of met een geitje wandelen. En er zijn pas nog hele lieve lammetjes geboren. Kom je ook kijken?

  Meer over De Brömmels

  De Brömmels
 • Bossen

  Lekker uitwaaien, rennen en ravotten. Dat kan in de Winterswijkse bossen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Rommelgebergte, waar je ook een leuk trimparcours vindt? Of het Huininkmaatbos, waar je je kunt uitleven op de skatebaan?

  Bekijk de bossen

 • Sevink Avonturenpark

  Eindeloos klauteren, springen, glijden, spelen en zandkastelen bouwen? Bij Sevink Avonturenpark kan het allemaal! Bij mooi weer kun je ook lekker buiten spelen. En in de voorjaarsvakantie is het avonturenpark elke dag geopend!

  Bezoek Sevink Avonturenpark

  Sevink Avonturenpark
 • Kinderboerderij

  Knuffelen met konijntjes, ezels aaien of gewoon lekker spelen tussen de dieren? Bezoek kinderboerderij en heemtuin Freriks in Winterswijk, en loop ook even een rondje door het kabouterbos.

  Bezoek de kinderboerderij

  Kinderboerderij
 • Zwemmen

  Buiten zwemmen in de voorjaarsvakantie is alleen voor echte bikkels, maar zwemmen bij zwembad Jaspers of bij één van de prachtige vakantieparken kan natuurlijk altijd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen waar je een duik gaat nemen. Veel plezier!

  Meer over zwemmen

  Zwemmen
 • MTB-route

  De nieuwe MTB-route in Winterswijk is leuk en uitdagend voor iedereen. Ook voor kids! Singletracks, goede paden en spannende hoogtemeters maken het parcours spannend. Durf jij het aan? 

  Meer over de MTB-route

  MTB-route
 • Escape Room

  Prikkel je zintuigen, los puzzels en raadsels op en zorg dat je op tijd de uitgang vindt. Gaat het jullie lukken? Breng een bezoek aan een van de spannende escape rooms in Winterswijk en ervaar het zelf. Er is zelfs een escape room speciaal voor kinderen.

  Zoek escape rooms

   

  Escape Room
 • Winkelcentrum en markt

  Een dagje shoppen? Kom dan naar het gezellige Winterswijkse centrum en bezoek de winkels, de markt en de gastvrije horeca. 

  Meer over het winkelcentrum

  Winkelcentrum en markt

Nóg meer inspiratie voor uitjes en activiteiten in de voorjaarsvakantie vind je in onze online agenda.

Bekijk de agenda