Kaasboerderij en herberg Harmienehoeve

In het mooiste gedeelte van de Achterhoek vlak bij de Duitse grens, bent u te midden van de uitgestrekte en ongerepte natuurgebieden met een prachtig bos-, weide-, en beeklandschappen, hartelijk welkom bij de familie Bruggink-Boeijenk op de Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve op het landgoed 'Kulverheide'. 
Hier wordt sinds 1969 echte Winterswijkse kaas gemaakt die rechtstreeks wordt verkocht in de kaaswinkel. In de herberg kan men terecht voor een goed gevulde pannenkoek, een Achterhoekse vespermoaltied of een uitgebreid ontbijt.
Excursie:
We vinden het erg leuk om gasten een kijkje in onze 'keuken' te laten nemen. Het bedrijf is ook zeer de moeite waard voor iemand die van oude ambachten houdt. Begrippen zoals wrongel, wei, kaasdoek en rijkskaasmerk zullen U na een bezoek duidelijk zijn.

Koeien-Kaas-Pannenkoeken arrangement:
- 10:30 uur ontvangst met koffie/thee/cacao
- Rondleiding kaasmakerij en kijkje bij de koeien
- Na afloop een pannenkoek met een consumptie naar keuze

Openingstijden

  • Winkel Onze winkel is het gehele jaar iedere dag geopend, behalve op de maandag. Van 1 april tot 1 oktober open van 9:30 uur tot 18:30 uur Van 1 oktober tot 1 april open van 9:30 uur tot 17:30 uur Herberg Van 1 april tot 1 oktober elke dag, behalve maandag, open van 10:00 uur tot 19:00 uur Van 1 oktober tot 1 april alleen zaterdag en zondag open van 10:00 uur tot 19:00 uur Voor schoolvakanties geldt alleen de zomervakantie. (Geen herfst,-kerst en voorjaarsvakantie).

Prijzen

  • Toelichting prijs: Toegangsprijs: € 2,50 p.p.; kinderen tot 12 jaar € 2,=. Koeien-Kaas-Pannenkoeken arrangement
    kost € 14,50 p.p.

Kenmerken

Locatie