Camping Sevink Molen

Camping Sevink Molen is een vier-sterren camping die van alle gemakken is voorzien. De camping ligt direct aan recreatieplas ’t Hilgelo. De recreatieplas heeft in alle seizoenen zo zijn charme. Vanaf camping Sevink Molen ben je snel in het gezellige centrum van Winterswijk.

Animatie

Bij deze camping zal het je aan niets ontbreken, en zul je volop van je vakantie kunnen genieten. Voor de kinderen is er genoeg vertier. Tijdens de feestdagen in het voorjaar (Pasen, Hemelvaart en Pinksteren) en in de zomervakantie is er een animatieteam die allerlei activiteiten organiseren voor alle leeftijden. Het organiseren van een bingoavond of bijv. marshmallows/broodjes bakken op het kampvuur, je uitleven op de opblaasbare stormbaan, meedoen aan een echte piratentocht of samen een vlot bouwen. Er is zoveel te doen op het park! De activiteiten worden o.a. aangekondigd via de camping comfort app.…

Camping Sevink Molen is een vier-sterren camping die van alle gemakken is voorzien. De camping ligt direct aan recreatieplas ’t Hilgelo. De recreatieplas heeft in alle seizoenen zo zijn charme. Vanaf camping Sevink Molen ben je snel in het gezellige centrum van Winterswijk.

Animatie

Bij deze camping zal het je aan niets ontbreken, en zul je volop van je vakantie kunnen genieten. Voor de kinderen is er genoeg vertier. Tijdens de feestdagen in het voorjaar (Pasen, Hemelvaart en Pinksteren) en in de zomervakantie is er een animatieteam die allerlei activiteiten organiseren voor alle leeftijden. Het organiseren van een bingoavond of bijv. marshmallows/broodjes bakken op het kampvuur, je uitleven op de opblaasbare stormbaan, meedoen aan een echte piratentocht of samen een vlot bouwen. Er is zoveel te doen op het park! De activiteiten worden o.a. aangekondigd via de camping comfort app.

Accommodaties op Camping Sevink Molen
Bij camping Sevink Molen kun je kiezen voor glamping, kamperen met de luxe van thuis. Ze bieden safaritenten voor vijf en zeven personen. Of wil je liever nog meer luxe? Airco of CV? Kies dan voor een splinternieuwe luxe verandachalet. Toch liever vakantie vieren in een luxe vakantiewoning inclusief sauna? Dat kan ook.

Kamperen op Camping Sevink Molen
Bij camping Sevink Molen is het heerlijk om te kamperen. De plaatsen zijn allemaal ruim opgezet en de velden zijn gezellig ingericht. Je kunt een comfortplaats, een camperplaats of een supercomfortplaats met privé sanitair boeken.  Wil je het ultieme kampeergevoel maar géén gesjouw met allerlei spullen? Kies dan voor een overnachting in één van de ingerichte tunneltenten Sevink.

Nieuw bij Camping Sevink Molen in 2023

Nature Wellness Suites, vanaf € 150, = voor 2 personen inclusief ontbijt. Je kunt boeken voor twee verschillende types:

Wandel- en fietsroutes

Vanaf de camping zijn er diverse wandel- en fietsroutes te volgen. Zo is er vanaf de receptie een spreekwoordenpad voor gezinnen met kinderen tussen de 7 en 12 jar oud. Daarnaast kun je met kabtouter Kempie op pad om de kabouterroute te lopen.  

Faciliteiten Camping Sevink Molen
Ieder kampeerveld heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen en heeft een speeltuintje op het veld. Recreatieplas ’t Hilgelo is slechts 1 minuut lopen. Bij minder weer kunnen de kinderen zich vermaken in het Sevink Avonturenpark, een grote binnenspeeltuin. Aan eet- en drinkmogelijkheden ontbreekt het niet. Iedere ochtend zijn er verse broodjes verkrijgbaar via de receptie. Voor een lekker ijsje of verfrissende cocktail zien we je graag bij ons strandpaviljoen.

Locatie