Strandbad Winterswijk

Zin in een dagje uit in een unieke omgeving? Bezoek dan het mooie authentieke natuurbad uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Compleet gerestaureerd en voorzien van alle comfort.
Het Strandbad doet haar naam eer aan met een heus zandstrand! De ruime ligweide biedt naast een zonnig gedeelte tevens een gedeelte waar oude bomen een prachtig bladerdak vormen.

De kinderen vermaken zich uitstekend met de (water)speeltoestellen en voor de echte durfal een hoge duiktoren!  Het Strandbad is een heerlijke plek waar je kunt relaxen, luieren, zonnen, zwemmen, een wijntje drinken en een lekker hapje eten.

Check voor de actuele openingdagen en tijden de website www.strandbadwinterswijk.nl.

Openingstijden

  • Bij mooi zwemweer, warmer dan 20 graden, is het bad geopend in de periode van 1 april tot 1 oktober, van 10:00 – 18:00 uur. Check voor de actuele openingdagen en tijden de website www.strandbadwinterswijk.nl

Prijzen

  • De toegangsprijs voor het Strandbad is € 2,= per persoon per dag, ongeacht leeftijd. Kinderen tot 1 jaar gratis. Er zijn ook zeer aantrekkelijk geprijsde abonnementen waarmee je onbeperkt kunt zwemmen.

Locatie