Siebel Juweliers

Siebel Juweliers

Al ruim 100 jaar is Siebel Juweliers er voor jou op de belangrijke en memorabele momenten van je leven. En wij zullen dat blijven doen. Of het nu een cadeautje is aan jezelf of iets moois voor je dierbaren, Siebel helpt je altijd bij het maken van de beste keus voor elke gelegenheid.  

In 1912 opende Arij Siebel het eerste filiaal in Rotterdam met als streven de vertrouwde j…

Al ruim 100 jaar is Siebel Juweliers er voor jou op de belangrijke en memorabele momenten van je leven. En wij zullen dat blijven doen. Of het nu een cadeautje is aan jezelf of iets moois voor je dierbaren, Siebel helpt je altijd bij het maken van de beste keus voor elke gelegenheid.  

In 1912 opende Arij Siebel het eerste filiaal in Rotterdam met als streven de vertrouwde juwelier te worden waar je terecht kon voor prachtige sieraden en horloges, goede service en persoonlijke aandacht. Hierna volgden nog vele winkelopeningen, waarbij onze warme houding, betrouwbaarheid en goede kwaliteit altijd centraal hebben gestaan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Na verloop van tijd hebben we ons ontwikkeld tot een welbekende juweliersketen die dichtbij jou staat. Inmiddels hebben we zeer gunstig gelegen locaties door het hele land, met winkels van Groningen tot Maastricht en van Goes tot Winterswijk. Hierdoor zijn we altijd bij je in de buurt, leren wij je persoonlijk kennen en kunnen wij op de juiste wijze in jouw wensen en behoeftes voorzien.  

Onze winkels zijn gezellig, open, gastvrij en dichtbij. Ons personeel schenkt je persoonlijke aandacht en neemt de tijd om je te helpen bij het uitzoeken van een sieraad of horloge die naadloos aansluit bij jouw verlangens. We hebben als focus om een bijzondere ervaring te maken van jouw winkel- of website bezoek. Wij zorgen altijd voor een aanbod in de meest recente collecties en hedendaagse modetrends, welke geschikt zijn voor elke smaak en iedere portemonnee. Als jarenlange gerenommeerde winkelketen met strenge kwaliteitscontroles vormen we voor jou een zeer betrouwbare winkelier. Onze expertise wordt gevormd door jarenlange kennis, kunde, vakmanschap en inkoop van de beste producten tegen scherpe prijzen. Iedere creatie is uniek en daarom is de prijs ook uniek: geen sieraad is hetzelfde, want het is handgemaakt met natuurlijke materialen. Kortom: we doen alles zelf, met uiterste zorg. Geen andere juwelier heeft zo een divers en breed assortiment aan eigen merken. Diamonds by Siebel, Gold by Siebel en Diamonde die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Bij ons vind je ook toonaangevende modemerken zoals Buddha to Buddha, Michael Kors, 24Kae, Rosefield, Seiko en Tommy Hilfiger.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in één van onze winkels bij jou in de buurt.  

Contact

Siebel Juweliers
Misterstraat 46
7101 EX WINTERSWIJK
Plan je route

Website Siebel Juweliers

Openingstijden

  • Elke maandag 13.00 - 17.30 uur
  • Elke dinsdag 09.30 - 17.30 uur
  • Elke woensdag 09.30 - 17.30 uur
  • Elke donderdag 09.30 - 17.30 uur
  • Elke vrijdag 09.30 - 20.00 uur
  • Elke zaterdag 09.30 - 17.00 uur
  • Elke zondag 12.00 - 17.00 uur
  • Op zondagen alleen geopend tijdens de koopzondagen, de laatste zondag van de maand.

Locatie