Hoofdkwartier van de Prins

De keukenbrigade van ons restaurant het Hoofdkwartier van de Prins nodigt u uit voor een maaltijd die u niet snel zult vergeten.

Het restaurant in de Achterhoek heeft namelijk een speciale keuken die wordt gekenmerkt door de Josper - een houtskooloven, die de gerechten een unieke smaak geeft. Een feest voor de smaakpapillen vindt u bij het Hoofdkwartier van de Prins! Het restaurant dankt zijn naam aan prins Frederik Hendrik, die zijn hoofdkwartier op het terrein van Erve Kots heeft opgericht tijdens de 80-jarige oorlog.

Houtskooloven Josper

De ‘Josper’ houtskooloven is dé culinaire attract…

De keukenbrigade van ons restaurant het Hoofdkwartier van de Prins nodigt u uit voor een maaltijd die u niet snel zult vergeten.

Het restaurant in de Achterhoek heeft namelijk een speciale keuken die wordt gekenmerkt door de Josper - een houtskooloven, die de gerechten een unieke smaak geeft. Een feest voor de smaakpapillen vindt u bij het Hoofdkwartier van de Prins! Het restaurant dankt zijn naam aan prins Frederik Hendrik, die zijn hoofdkwartier op het terrein van Erve Kots heeft opgericht tijdens de 80-jarige oorlog.

Houtskooloven Josper

De ‘Josper’ houtskooloven is dé culinaire attractie bij het Hoofdkwartier van de Prins. Het is een gesloten houtskooloven waarmee door middel van hoogwaardige houtskool en een perfecte regeling van hete lucht elk stuk vlees, vis en groente een karakteristieke rooksmaak en -geur en textuur krijgt. De producten blijven hierdoor puur en sappig en houden hierbij hun herkenbare smaak. Deze smaaksensatie wilt u niet missen!

Locatie