In het zadel door Winterswijk

voor ruiters, menners en koetsiers

Winterswijk is een echt hippisch dorp. Naast internationaal erkende topfokkers en professionele ruiters, wonen er ook vele paardenliefhebbers die hobbymatig met de paardensport bezig zijn. Niet zo vreemd, want de verkeersluwe omgeving leent zich er uitermate goed voor. In het Nationaal Landschap vind je de perfecte uitvalsbasis met veel groen, voldoende ruimte, ontelbare zandwegen en uitrijmogelijkheden. Daarnaast biedt het in 2019 gelanceerde, nieuwe hippisch knooppuntensysteem geweldige mogelijkheden om zelf de ideale route uit te kienen. Dit biedt veel gemak en 100% garantie voor een mooie, onbezorgde dag te paard.

Tezamen met spectaculaire evenementen zoals de jaarlijkse slipjacht, de paardenvierdaagse, diverse marathons, veldritten en menwedstrijden maakt dit Winterswijk het hele jaar door een waar eldorado voor ruiters, menners, koetsiers en paardenliefhebbers.

Ruiter en paard zijn van harte welkom welkom bij diverse accommodaties. Ook zijn er in Nationaal Landschap Winterswijk verschillende horecagelegenheden waar ruiters hun paard kunnen vastzetten en verzorgen.

Ruiteraccomodaties

Ruiterrustplekken