Eten & Drinken in Winterswijk

Ook op culinair gebied heeft Winterswijk veel te bieden. Zowel in het centrum als in het prachtige buitengebied vind je bijzondere restaurants, cafe's en lunchgelegenheden. De restaurants in het centrum kennen een mix aan internationale keukens en er zijn natuurlijk chefkoks gespecialiseerd in het koken met streekproducten. Een aantal restaurants valt op vanwege hun bijzondere plek. Midden in de natuur, aan het water en zelfs in een watermolen. 

Van eten bij LEV by Mike food- & beachbar, tot bourgondische restaurantjes op de hoek. Winterswijk staat bol van leuke restaurants. Ben je een liefhebber van bier? Er is heerlijk lokaal bier van Bierbrouwerij Wentersch. Restaurants bieden ook fantastische afhaalmogelijkheden, je vindt er alles over op de website van je favoriete eetgelegenheid. Proef  en geniet van de smaak van Winterswijk!

Rustpunten

Winterswijk kent vele leuke wandel- en fietsroutes. Langs deze routes zijn fijne rustpunten, theetuinen en terrassen te vinden. Heerlijk genieten op het terras onder het genot van een hapje en een drankje zodat je weer met volle energie de prachtige omgeving van Winterswijk kunt ontdekken. Tip: vergeet niet om de zelfgemaakte taart te proeven!

Bekijk een greep uit de rustpunten

Streekproducten

Van internationaal bekroonde wijnen tot delicaat vlees van lammeren die vrij hebben rondgelopen in het landschap. Versgestoken asperges. Bloemenhoning rechtsstreeks van de imker. Smaakvolle boerenkaas van koeien- geiten - of schapenmelk. Verrukkelijk ijs gemaakt van romige melk en verse fruitchutneys uit de boomgaard. Proef het platteland!

Ontmoet de streekproducenten