Gratis parkeren in Winterswijk

In Winterswijk hoef je je geen zorgen te maken over de parkeermeter. Die is er namelijk niet. Nergens! Parkeren in Winterswijk doe je overal gratis en op loopafstand van het winkelcentrum. Er zijn maar liefst 1300 gratis parkeerplaatsen, waarvan er een aantal zijn voorzien van laadpalen voor elektrische auto's. Volg de P-route, aangegeven op de blauwe borden langs de invalswegen rondom het centrum. Op de digitale borden wordt aangegeven hoeveel parkeerplaatsen er nog vrij zijn. 

Parkeerschijf

Op sommige locaties in het centrum van Winterswijk heb je een blauwe parkeerschijf nodig. Bijvoorbeeld op de Markt, het Koosteggeplein, de Spoorstraat, de Burgemeester Bosmastraat, de Torenstraat en de Wheme. Hier parkeer je maximaal 2 uur aaneengesloten. De blauwe parkeerschijf is te koop bij het VVV Inspiratiepunt, bij de boekhandel of het tankstation. Voor het hele centrum geldt een parkeerverbodzone. Dat betekent dat je uitsluitend mag parkeren in de aangegeven parkeervakken.

Parkeerplaatsen in het centrum van Winterswijk

In Winterswijk parkeer je overal gratis én op loopafstand van het winkelcentrum, de markt en de horecagelegenheden. De locaties van de parkeerplaatsen vind je hier. 

De Storm Peperbus Ravenhorsterweg Weeninkpad Weverstraat 

Parallelweg Markt Wheme Spoorstraat