Nationale Toerisme Top 2021 in Winterswijk

Op maandag 27 september vindt de vierde editie van de Nationale Toerisme Top plaats in theater De Storm in Winterswijk. Jaarlijks organiseren het ministerie van Economische Zaken & Klimaat, de provincies, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Gastvrij Nederland de Nationale Toerisme Top. Een bijeenkomst voor en door de gastvrijheidssector, waar belanghebbenden elkaar informeren en inspireren, kennis uitwisselen en elkaar ontmoeten.

De Toerisme Top brengt de overheid, het bedrijfsleven, de toeristische organisaties en andere belangstellenden bij elkaar om samen gericht te werken aan de uitdagingen en kansen voor de bestemming Nederland richting 2030. Waar de Toerisme Top vorig jaar in het teken stond van ‘Inspireren en innoveren in crisistijd’, kijken we dit jaar voorzichtig vooruit. Hoe staat het nu met de toeristische sector in Nederland? Het thema dit jaar is Terug naar de Top!?​ Toewerken naar een nieuwe balans.’

Winterswijk nodigt je van harte uit om je bezoek aan de Nationale Toerisme Top te verlengen met een verblijf in de prachtige omgeving van het Nationaal Landschap. Wij geven je graag alvast wat tips voor fijne overnachtingsadressen, gastvrije eetgelegenheden en bezienswaardigheden.

Overnachten in Winterswijk - Zowel in het karakteristieke centrum van Winterswijk als te midden van het schitterende Nationaal Landschap is er een ruime keuze aan fijne, sfeervolle accommodaties waar het heerlijk toeven is.

Eten & drinken in Winterswijk - Ook op culinair gebied heeft Winterswijk veel te bieden. Rondom de markt, op de pleintjes, in de winkelstraten en in de buurtschappen vind je talloze horecagelegenheden. Van gezellige cafés en lunchrooms tot bijzondere restaurants en sfeervolle terrassen.