Wandelen en fietsen tijdens de WF Hamalandtochten

Op zondag 4 september kan er weer naar hartenlust gefietst en gewandeld worden, tijdens de Hamalandtochten van de stichting WF Evenementen.

Wandelen

Wandelaars kunnen kiezen uit routes van 15 of 20 kilometer door het prachtige Nationaal Landschap Winterswijk. De gepijlde routes gaan voornamelijk over kleine wegen, zandwegen en bospaden. Inschrijven kan tussen 09.00 en 11.00 uur bij de start bij restaurant Sevink Molen, waar deelnemers een uitgebreide routebeschrijving ontvangen. Onderweg is er een pauzeplaats voor een hapje en een drankje. Deelname kost € 4,-. Een kleine versnapering is inbegrepen.

Fietsen

Fietsers hebben keuze uit prachtige tochten van 40 of 60 kilometer, die naast het mooie Winterswijkse coulisselandschap ook de andere kant van de grens aandoet. Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur bij restaurant Sevink Molen. Ook voor de fietsers kost deelname € 4,- p.p., inclusief routebeschrijving en een versnapering.

Bij de finish, ook bij restaurant Sevink Molen, wacht de wandelaars en fietsers een gezellig onthaal met live muziek en veel gezelligheid.