Nieuw Beusink

Restaurant Nieuw Beusink

Restaurant Nieuw Beusink is het restaurant van Hotel Nieuw Beusink. Ligt aan de rand van Winterswijk.

Het restaurant heeft een Vlaamse/bourgondische keuken met oa. pasteitje met kipperagout, konijnenbout met pruimen, Brusselse wafel met warme kersen. Alle hoofdgerecht worden geserveerd met Vlaamse frieten en 2 soorten groenten en appelmoes. 

Waarom de Vlaamse keuken?

Magda Konings, mede-eigenaar van Hotel Nieuw Beusink is geboren en getogen in Zeeuws Vlaanderen. Haar voorouders komen uit Vlaanderen en zij is groot gebracht met de Oud Hollandse- en Vlaamse keuken. Magda heeft gerechten als stoofvlees in rode wijn, een vispannetje en konijnenbout weer op de kaart gezet. Dit met hele gewone oud Hollandse groenten en uiteraard Vlaamse frieten. Maar natuurlijk ontbreekt de biefstuk niet. Vele gerechten zijn ambachtelijk door haar zelf gemaakt, zoals witlofsoep of een oud Hollands pasteitje met kippenragout.

De bierk…

Lees verder

Restaurant Nieuw Beusink is het restaurant van Hotel Nieuw Beusink. Ligt aan de rand van Winterswijk.

Het restaurant heeft een Vlaamse/bourgondische keuken met oa. pasteitje met kipperagout, konijnenbout met pruimen, Brusselse wafel met warme kersen. Alle hoofdgerecht worden geserveerd met Vlaamse frieten en 2 soorten groenten en appelmoes. 

Waarom de Vlaamse keuken?

Magda Konings, mede-eigenaar van Hotel Nieuw Beusink is geboren en getogen in Zeeuws Vlaanderen. Haar voorouders komen uit Vlaanderen en zij is groot gebracht met de Oud Hollandse- en Vlaamse keuken. Magda heeft gerechten als stoofvlees in rode wijn, een vispannetje en konijnenbout weer op de kaart gezet. Dit met hele gewone oud Hollandse groenten en uiteraard Vlaamse frieten. Maar natuurlijk ontbreekt de biefstuk niet. Vele gerechten zijn ambachtelijk door haar zelf gemaakt, zoals witlofsoep of een oud Hollands pasteitje met kippenragout.

De bierkaart is geheel in stijl met naast het gewone pils, 30 speciaal bieren van onze zuiderburen. Maar er is ook een lokaal tintje aangegeven door Wentersch bier te schenken.

Daarnaast hebben we nog een uitgebreide kaart met verschillende Vlaamse gerechten gecombineerd met Belgische bieren

Alles is vers in onze keuken bereidt. 

Geniet van ons prachtige terras en ons gezellig restaurant.

Geen lunchkaart?

Momenteel is er nog geen lunchkaart en de keuken gaat pas om 17.30 uur open. Vanaf 16.00 uur kunnen gasten terecht voor een lekker biertje op het terras of in de fantastische tuin met ligstoelen. 

Geniet na op ons terras of in onze grote tuin.

Kerst, oud/nieuwjaarsdag zijn we gesloten

Lees minder

Openingstijden

  • elke maandag17.30 - 20.30 uur
  • elke dinsdag17.30 - 20.30 uur
  • elke woensdag17.30 - 20.30 uur
  • elke donderdag17.30 - 20.30 uur
  • elke vrijdag17.30 - 20.30 uur
  • elke zaterdag17.30 - 20.30 uur
  • elke zondag17.30 - 20.30 uur
  • Kerstdagen, oud en nieuwjaarsdag gesloten. Aantal zitplaatsen zijn beperkt, graag vooraf reserveren.

Prijzen

  • Voorgerechten zijn vanaf € 4,50.
    Hoofdgerechten zijn vanaf € 19,50. Alle voorgerechten worden geserveerd met Vlaamse frieten of aardappelkroketten, 2 soorten groenen en appelmoes.
    Nagerechten zijn vanaf € 4,50.
    Elk seizoen is er een wisselend seizoengerecht.
  • Betaalmogelijkheden: VVV Dinercheque, Contant, PIN, Creditcard, VVV Cadeaubon
  • Diner vanaf: € 4,50
  • Hoofdgerecht vanaf: € 19,50

Locatie

Neem alvast een kijkje