gerecht

Restaurant Nieuw Beusink

Restaurant Nieuw Beusink is het restaurant van Hotel-B&B Nieuw Beusink. Ligt aan de rand van Winterswijk.

Het restaurant heeft een Vlaamse keuken met oa. pasteitje met kipperagout, konijnenbout met pruimen, Brusselse wafel met warme kersen. Alle hoofdgerecht worden geserveerd met Vlaamse frieten en 2 soorten groenten. A la cart menu voor € 25,-.

Waarom de Vlaamse keuken?

Magda Konings, mede-eigenaar van Hotel Nieuw Beusink is geboren en getogen in Zeeuws Vlaanderen. Haar voorouders komen uit Vlaanderen en zij is groot gebracht met de Oud Hollandse- en Vlaamse keuken. Magda heeft gerechten als stoofvlees in rode wijn, een vispannetje en konijnenbout weer op de kaart gezet. Dit met hele gewone oud Hollandse groenten en uiteraard Vlaamse frieten. Maar natuurlijk ontbreekt de biefstuk niet. Vele gerechten zijn ambachtelijk door haar zelf gemaakt, zoals witlofsoep of een oud Hollands pasteitje met kippenragout.

De b…

Lees verder

Restaurant Nieuw Beusink is het restaurant van Hotel-B&B Nieuw Beusink. Ligt aan de rand van Winterswijk.

Het restaurant heeft een Vlaamse keuken met oa. pasteitje met kipperagout, konijnenbout met pruimen, Brusselse wafel met warme kersen. Alle hoofdgerecht worden geserveerd met Vlaamse frieten en 2 soorten groenten. A la cart menu voor € 25,-.

Waarom de Vlaamse keuken?

Magda Konings, mede-eigenaar van Hotel Nieuw Beusink is geboren en getogen in Zeeuws Vlaanderen. Haar voorouders komen uit Vlaanderen en zij is groot gebracht met de Oud Hollandse- en Vlaamse keuken. Magda heeft gerechten als stoofvlees in rode wijn, een vispannetje en konijnenbout weer op de kaart gezet. Dit met hele gewone oud Hollandse groenten en uiteraard Vlaamse frieten. Maar natuurlijk ontbreekt de biefstuk niet. Vele gerechten zijn ambachtelijk door haar zelf gemaakt, zoals witlofsoep of een oud Hollands pasteitje met kippenragout.

De bierkaart is geheel in stijl met naast het gewone pils, goede speciaal bieren van onze zuiderburen. Maar er is ook een lokaal tintje aangegeven door Wentersch bier te schenken en een Achterhoekse bal gehakt te serveren.

Geen lunchkaart?

Momenteel is er nog geen lunchkaart en de keuken gaat pas om 17.30 uur open. Vanaf 16.00 uur kunnen gasten terecht voor een lekker biertje op het terras of in de fantastische tuin met ligstoelen. Voorlopig zijn we op zondag nog voor het publiek gesloten verteld Magda omdat er dan wat minder slapende gasten worden verwacht en wij even kunnen uutblazen.

 

Geniet na op ons terras of in onze grote tuin.

Lees minder

Openingstijden

  • elke maandag17.30 - 20.00 uur
  • elke dinsdag17.30 - 20.00 uur
  • elke woensdag17.30 - 20.00 uur
  • elke donderdag17.30 - 20.00 uur
  • elke vrijdag17.30 - 20.00 uur
  • elke zaterdag17.30 - 20.00 uur
  • elke zondag17.30 - 20.00 uur
  • Zondag en sommige feestdagen gesloten. Aantal zitplaatsen zijn beperkt, graag vooraf reserveren.

Prijzen

  • Alle voor gerechten zijn € 4,50. Alle hoofdgerechten zijn € 18,50. Alle nagerechten zijn € 4,50. A la cart menu is € 25,00.
  • Betaalmogelijkheden: VVV Dinercheque
  • Diner vanaf: € 4,50
  • Hoofdgerecht vanaf: € 18,50
  • Driegangenmenu vanaf: € 25,00

Neem alvast een kijkje

Locatie