MarYor software & consultancy

In een prachtig gerestaureerde molen aan de Bataafseweg 20 in Winterswijk werken experts in softwareontwikkeling aan geïntegreerde, innovatieve oplossingen. MarYor software & consultancy heeft als missie haar klanten snel inzicht in en waarde uit hun gegevens te laten halen.

MarYor is met name actief binnen een nichemarkt in de medische en audiologische wereld met de unieke, st…

In een prachtig gerestaureerde molen aan de Bataafseweg 20 in Winterswijk werken experts in softwareontwikkeling aan geïntegreerde, innovatieve oplossingen. MarYor software & consultancy heeft als missie haar klanten snel inzicht in en waarde uit hun gegevens te laten halen.

MarYor is met name actief binnen een nichemarkt in de medische en audiologische wereld met de unieke, state-of-art software AudiologicX. De relatief kleine speler in de markt van softwareontwikkeling voor data-integratie kan inmiddels grote namen tot haar klanten rekenen. MarYor bouwt niet zomaar een applicatie, maar heeft als doel om het werken makkelijker te maken voor klanten, fouten te minimaliseren, actueel inzicht te bieden en processen te versnellen. “Wij bieden met AudiologicX de mogelijkheid grote hoeveelheden data van verschillende bronnen te combineren en verder te verwerken”, zo licht eigenaar André Obelink toe. “Denk aan afdrukken, het maken van analyses, versturen naar het elektronisch patiëntendossier en opname in correspondentie. Dit zorgt voor een integrale aanpak en effectief verkregen inzichten waarmee klanten duurzame winst bereiken.”

Slimme oplossingen
Het softwarepakket is in de afgelopen jaren doorontwikkeld en er kunnen extra functies aan de kerntoepassing worden toegevoegd. Hierdoor is het ook toepasbaar in andere zorggerelateerde branches. Het implementeren en supporten van de AudiologicX software is zeker niet het enige dat de specialisten van MarYor doen. “Elke branche kent uitdagingen die vragen om oplossingen die processen efficiënter, flexibeler, eenvoudiger, veiliger en duurzamer kunnen maken. Het is onze uitdaging om samen met de klant de dienstverlening steeds slimmer te maken. Dat geldt niet alleen voor de gezondheidszorg, we werken bijvoorbeeld ook voor de financiële wereld, geven trainingen en verzorgen consultancy- en ontwikkelwerkzaamheden.”

Kennis en ervaring
Eigenaar André Obelink kan terugvallen op jarenlange ervaring. Hij is expert in software ontwikkeling op het Microsoft.NET platform en heeft meerdere (internationale) Microsoft MVP-awards gewonnen voor zijn bijdragen aan de internationale ontwikkelaarsgemeenschap. Ook schreef hij boeken over software development en is hij een veelgevraagd spreker op congressen en events voor softwareontwikkelaars. “Het is ontzettend leuk en leerzaam om kennis te delen, bij te dragen aan succesvolle organisaties en daarnaast een eigen product te hebben waarmee je het verschil kunt maken!”

Locatie

Neem alvast een kijkje