Hotel Restaurant Nieuw Beusink

Restaurant & Loungebar Nieuw Beusink

Restaurant Nieuw Beusink is onderdeel van Hotel Nieuw Beusink.  Het restaurant met proeflokaal en loungetuin ligt aan de rand van Winterswijk, net in het prachtige buitengebied.

Het restaurant heeft als motto 'Eenvoudig maar goed'. De menukaart bestaat uit eenvoudige maar heerlijke gerechten, voor een schappelijke prijs. De keuken is dagelijks geopend van 15.00 uur tot 20.30 uur. U bent van harte welkom aan de bar, aan een van de 11 tafels binnen, op het terras of in de ruime loungetuin waar het heerlijk toeven is.

Restaurant Nieuw Beusink is tevens proeflokaal van de plaatselijke brouwerij Wentersch, die heerlijke lokale speciaalbieren brouwen. Daarnaast worden er vele Vlaamse bieren van de tap of op fles geserveerd. Proef ook het eigen huisbier 'n Beus van de tap, een stevig blond bier met karakter. De bierkaart vind je hier.

Openingstijden

  • dagelijks15.00 - 23.00 uur
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • Restaurant & Loungebar Nieuw Beusink is 7 dagen per week geopend. Tussen 12.00 en 15.00 zijn we even gesloten. De keuken is open vanaf 15.00 uur tot 20.30 uur. Tijdens het volksfeest, kerstdagen en oud en nieuw zijn we gesloten.

Prijzen

  • Toelichting prijs: Het hoofdgerecht wordt geserveerd obv plateservice.
    Groepen tot 6 personen worden geaccepteerd.

Locatie

Neem alvast een kijkje