tuin en terras van Hotel Restaurant Nieuw Beusink

Restaurant Nieuw Beusink

Restaurant Nieuw Beusink is onderdeel van Hotel Nieuw Beusink.  Het restaurant met proeflokaal en loungetuin ligt aan de rand van Winterswijk, net in het prachtige buitengebied.

Het restaurant heeft een Vlaams/Bourgondische keuken. De menukaart bestaat uit eenvoudige maar heerlijke gerechten, voor een schappelijke prijs. Het restaurant is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.30 uur tot 20.00 uur. Aan te raden om te reserveren. Via de email info@nieuwbeusink.nl of 0543-840857.

U bent van harte welkom aan de bar, aan een van de 11 tafels binnen, op het terras of in de ruime loungetuin waar het heerlijk toeven is.

Restaurant Nieuw Beusink is tevens proeflokaal van de plaatselijke brouwerij Wentersch, die heerlijke lokale speciaalbieren brouwen. Daarnaast worden er vele Vlaamse bieren van de tap of op fles geserveerd. Proef ook het eigen huisbier 'n Beus van de tap, een stevig blond bier met karakter. De bierkaart vind je hier.

Openingstijden

  • Tijdelijk gesloten Dagelijks 17.30 - 20.00 uur
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • De bar/terras is geopend op vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 22.00 Het restaurant is geopend van vrijdag en zaterdag van 17 .30 tot 20.00 We zijn gesloten vanaf november tot pasen 2e paasdag, hemelvaart en 2e pinksterdag zijn wij geopend Tijdens het koningsdag, volksfeest, kerstdagen en oud en nieuw zijn we gesloten.

Prijzen

  • Toelichting prijs: Het hoofdgerecht wordt geserveerd.
    Groepen tot 6 personen worden geaccepteerd.
  • Hoofdgerecht vanaf: € 19,50

Kenmerken

Locatie

Neem alvast een kijkje