Pub Quiz

JCIOA Pub Quiz

JCI Oost-Achterhoek, beter bekend als de Junior Kamer, houdt na groot succes van voorgaande edities ook in 2018 weer de JCI Pubquiz met uitdagende vragen in verschillende categorieën bij Café Kras in Groenlo.

Vanaf 20:00 uur zijn teams van maximaal drie personen welkom. De JCI Pubquiz start om 20:30 uur. Teams bestaande uit collega's, vrienden, bekenden of familie mogen hun hersenen laten kraken over verschillende Pubquiz vragen waarbij het ook om gezelligheid draait. 

Vanwege de beperkte ruimte kunt u zich aanmelden met teamnaam en leden via pubquiz@jcioa.nl uiterlijk voor 17 maart (vol = vol).

JCI Oost-Achterhoek is een mooie mix van een groep jonge, ondernemende en enthousiaste mensen uit de gemeentes Oost-Gelre, Winterswijk en Aalten die zich als vereniging richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven. Voor meer informatie zie http://www.jcioa.nl/pubquiz/.

Wanneer

  • zaterdag 24 maart 201820.00 - 23.30 uur

Prijzen

  • De kosten bedragen € 30,= per team. Dit bedrag is inclusief twee drankjes per persoon en een aantal hapjes. Deelnemers kunnen die avond contant betalen.

Neem alvast een kijkje

Locatie