Winkelen in Winterswijk tijdens COVID19

Ook tijdens de Corona periode heten we je van harte welkom in Winterswijk. Op deze pagina vind je informatie over winkelen in Winterswijk en vertellen we je graag wat winkeliers hebben gedaan om het winkelen zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen.

Onze Winterswijkse winkeliers zijn uiteraard erg blij met jouw komst. Winkeliers bieden extra acties en services aan, zodat ze jou op een fijne en veilige manier nog beter van dienst kunnen zijn. Dit aanbod van extra initiatieven en diensten van Winterswijkse winkeliers hebben we hieronder voor je gebundeld. Ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

De veiligheid in onze winkels

De Winterswijkse winkeliers doen er alles aan om jou, ook nu, zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zij hebben maatregelen getroffen om jou zo veilig en verantwoord mogelijk, binnen de richtlijnen van het RIVM, te kunnen helpen. Zo kun je bij veel winkels een afspraak maken om te komen winkelen. Ook kun je gebruik maken van click & collect, waarbij je jouw bestelling online of telefonisch kunt plaatsen, waarna je jouw aankopen op afspraak kunt afhalen of laten bezorgen. Daarnaast hebben winkels een passend deurbeleid ingevoerd, stellen zij desinfectiemiddelen voor je handen beschikbaar en hebben ze looprichtingen op de vloer gemarkeerd. Informeer rechtstreeks bij je favoriete winkels voor de mogelijkheden.

Corona-maatregelen tijdens het winkelen

Bezoek je winkels in Winterswijk? Dan vragen we je aandacht voor de huidige, landelijke maatregelen. Zo zorgen we er samen voor dat je veilig inkopen kunt doen in Winterswijk.

  • Houd rekening met het beleid van de winkeliers
  • Maak gebruik van winkelen op afspraak of click & collect
  • Draag een mondkapje in de winkels
  • Houd rekening met afwijkende openingstijden

Rustige momenten in Winterswijk

Probeer drukte te vermijden en bezoek het Winterswijkse winkelcentrum op de rustige momenten. Denk bijvoorbeeld aan de vroege uren in de ochtend en het einde van de middag. Zijn de parkeerplaatsen vol en is het druk in het centrum? Keer dan huiswaarts en bezoek het centrum op een rustiger moment.

Acties en services van Winterswijkse winkeliers

Bijzonder Gemaakt

Eva Ondermode

www.evaondermode.nl
06 48824439

Boerderij Te Winkel - Clara Bella IJs

Van Streek

www.vanstreek.nu
06 24827816

Zus en Zo Eetkado

Maxine Mode en Meer

Hesselink Koffie

Westera Piano's en Vleugels

www.piano-kopen.nu
0543 513049

HEMA Winterswijk

Bizarra Vintage

www.bizarravintage.nl
06 12567437

Etos

www.etos.nl
0543 519000

Ben je winkelier in Winterswijk en staat jouw locatie en aanbod hier niet vermeld? Laat het ons gerust weten op info@100procentwinterswijk.nl, zodat wij jouw winkel en je extra diensten kunnen toevoegen aan dit overzicht.