Extra diensten van ondernemers tijdens de coronacrisis

Extra service Winterswijkse ondernemers

Tijdens de corona crisis bieden deze ondernemers extra diensten zodat zij binnen de voorschriften van het RIVM, je zo veilig mogelijk van dienst kunnen blijven. Raadpleeg voor de meest actuele informatie de website of facebookpagina van de ondernemer /winkel of neem rechtstreeks contact met met hen op. Wij doen ons best om je op deze speciale pagina zo goed mogelijk te informeren over alle extra service die Winterswijkse ondernemers op dit moment bieden. Deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd. 

 

Horeca/Restaurants

De meest heerlijke gerechten kan je nu laten bezorgen of afhalen. Dat kan voor een lekkere lunch of diner. Bekijk hier de mogelijkheden van restaurants en horecagelegenheden die graag hun maaltijden bij je bezorgen.

Overig

Er zijn natuurlijk ook ondernemers niet in bovenstaande categorieën vallen maar die je wel graag van dienst willen blijven. Bekijk hier wat ze voor je kunnen betekenen. 

Deze pagina wordt samengesteld door 100% Winterswijk met de hulp van de Winterswijkse ondernemers. Ben je ondernemer en staat jouw locatie en aanbod hier niet vermeld? Stuur dan de gegevens naar madelon@100procentwinterswijk.nl zodat wij jouw bedrijf kunnen toevoegen aan dit overzicht.