Workshop en wandeling Kunstdagboek

Wandeling & workshop kunstdagboek door Renee Teunis

Laat je inspireren door het mooie landgoed Mentink. Het begint met een wandeling door het cultuur historisch landschap. Waar Hans Hendriks, be…

Lees verder

Laat je inspireren door het mooie landgoed Mentink. Het begint met een wandeling door het cultuur historisch landschap. Waar Hans Hendriks, bewoner van ‘t Mentink en kenner van wat er ooit was, leefde en nog leeft in dit gebied. Hij begeleidt ons met zijn verhalen en inzichten zodat je inspiratie als vanzelf gaat stromen. We komen aan bij gastgalerij Ankomm’n, waar we samen met Renée Teunis onze ervaring, inzichten, dromerijen, fantasie en inspiratie gaan vastleggen in een creatief proces. In een eigen kunstdagboek kan ieder vanuit zijn eigen invalshoek en wens, zijn versie op papier zetten. Door de verbeelding een kans te geven komen er vast prachtige verhalen, gedichten, illustratie’s, collages, schilderijen en mixen van de verschillende technieken in de boekjes te staan. Tussendoor worden we voorzien van koffie/thee, lekkers en desgewenst een verrassingslunch gemaakt door Anita van gastgalerij Ankomm’n. Want alles loopt natuurlijk beter op goed eten en drinken. Een serie van verschillende wandelingen gevolgd door zo’n workshop, dat doen we om te beginnen 3 keer. Het resultaat willen we in onderling overleg delen met andere Ankommers en wie weet in de media. Dat hoeft niet, tenslotte blijft het jouw dagboek.

Ons lijkt het leuk en zinnig de geschiedenis, het heden en de toekomst te verbeelden. Het is een uitdaging voor kunstenaars en ook voor beginners. 

Lees minder

Locatie