Andrea Elbin
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Expositie Andrea Elbin bij Ankomm’n

Andrea Elbin exposeert bij Ankomm’n.

Andrea is geboren en getogen in  Niedersachsen, Duitsland. Na een lange zoektocht met de vraag wat wil ik in mijn leven is zij in Neder…

Lees verder

Andrea Elbin exposeert bij Ankomm’n.

Andrea is geboren en getogen in  Niedersachsen, Duitsland. Na een lange zoektocht met de vraag wat wil ik in mijn leven is zij in Nederland beland om de studie voor Beeldend Therapeut te volgen. Sinds 1995 is zij werkzaam als beeldend therapeut in verschillende settings. Daarnaast ook altijd met eigen vrij werk kunstzinnig bezig. Die creatieve stroom liep via schilderen naar het maken van tassen uit allerlei verschillende materialen, naar handwerken en kleding naaien en weer terug naar het schilderen. Andrea zegt daarover: “Ik heb een innerlijke drang om te scheppen en tevens om me verder te ontwikkelen. Stilstand en herhaling is niet wat je in mijn werk zult zien. ´Toeval´ en sturing vormen de basis voor steeds weer nieuwe ontwikkelingen. Het werk is dynamisch en veelzijdig, al ben ik daarin vaak op zoek naar rust en helderheid.

Het laatste project is begonnen in Corona-tijd. Andrea wilde het nutteloze gevoel van thuis zitten ombuigen en heeft toen een 100 dagen project bedacht: 100 dagen lang elke dag een portret maken. Ook hierin zie je terug dat zij graag afwisselend werkt. Haar werk is niet makkelijk te vangen in één 'stijl', mixed media komt nog het meest in de buurt, maar soms is het meer schilderen, soms tekenen, geabstraheerd of naturalistisch.

Andrea is zelf aanwezig vanaf 14.00 uur op de zondagen 30 augustus, 6 en 12 september, 3 of 4 oktober.

Lees minder

Prijzen

  • De toegang is vrij; een vrije gift in de hoge hoed is welkom.

Locatie

Neem alvast een kijkje