KunstOer 2023

KunstOer is een driedaags evenement in Winterswijk waar erfgoed, kunst en de natuur prachtig samenkomen. Dit gebeurt altijd tijdens Pinksteren en de zaterdag ervoor. Gemiddeld zijn er 10 bijzondere erfgoedlocaties te bezoeken waar kunstenaars hun werk tentoonstellen.

Ga met de fiets of met de auto op bezoek bij bijvoorbeeld een Saksische boerderij, een theekoepel, kerk of oude fabriek. Geniet van schilderijen, beelden en keramiek, luister naar muziek of volg een workshop. De verschillende locaties meanderen door het coulisselandschap van Winterswijk met zijn kronkelende beekjes en houtwallen.

Het centrale punt tijdens KunstOer is het raadhuis/VVV- Inspiratiepunt/100% Winterswijk

KunstOer wordt georganiseerd door Stichting Kunstprojecten Achterhoek. Het bestuur wordt ondersteund door de commissies: erfgoed, educatie, kunst, pr & communicatie, de vrijwilligerscoördinatoren en niet in de laatste plaats vele vrijwilligers.

Wanneer

  • Zondag 28 mei 2023 11.00 - 17.00 uur
  • Maandag 29 mei 2023 11.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • De tickets waarmee je toegang krijgt tot alle deelnemende locaties kosten 7,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt, bpekhandel Kramer en Holders trends & Gifts. Daarbij ontvangt u ook het kunstboekje met informatie over deze locaties, de kunstenaars en andere activiteiten.

Locatie

Downloads