KunstOer 2023

KunstOer is een driedaags evenement in Winterswijk waar erfgoed, kunst en de natuur prachtig samenkomen. Dit gebeurt altijd tijdens Pinksteren en de zaterdag ervoor. Gemiddeld zijn er 10 bijzondere erfgoedlocaties te bezoeken waar kunstenaars hun werk tentoonstellen.

Ga met de fiets, te voet of met de auto op bezoek bij bijvoorbeeld een Saksische boerderij, een theekoepel, kerk of oude fabriek. Geniet van schilderijen, beelden en keramiek, luister naar muziek of volg een workshop. De verschillende locaties meanderen door het coulisselandschap van Winterswijk met zijn kronkelende beekjes en houtwallen.

Het centrale punt tijdens KunstOer is het raadhuis/VVV- Inspiratiepunt/100% Winterswijk

KunstOer wordt georganiseerd door Stichting Kunstprojecten Achterhoek. Het bestuur wordt ondersteund door de commissies: erfgoed, educatie, kunst, pr & communicatie, de vrijwilligerscoördinatoren en niet in de laatste plaats vele vrijwilligers.

Wanneer

  • Zaterdag 27 mei 2023 14.00 - 17.00 uur
  • Zondag 28 mei 2023 11.00 - 17.00 uur
  • Maandag 29 mei 2023 11.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • De prijs van het toegangsbewijs waarmee alle locatie te bezoeken zijn, wordt het voor jaar 2023 nog bepaald. Daarbij ontvangt u gratis een kunstboekje met informatie over de locaties, de kunstenaars en andere activiteiten. Te zijner tijd is het toegangsbewijs te koop bij de VVV in het oude raadhuis, Mevr. Kuipers Rietbergplein 1, bij boekhandel Kramer Wooldstraat 24, bij Gifts en Media Holders Misterstraat 63 en op alle locaties tijdens KunstOer.

Locatie

Downloads