Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bredevoort Schittert

Bredevoort viert elk jaar Bredevoort Schittert: hèt lichtfestijn van het Oosten. Licht, muziek, theater en kunst staan dan centraal in het sprookjesachtige historische stadje. 

Het programma heeft u veel te bieden. Het thema “Reis rond de wereld” vindt zijn uitwerking op vijf locaties in Bredevoort. Per locatie staat een continent centraal: Afrika, Amerika, Azië, Antarctica en Europa. Elk continent biedt een eigen programma met muziek, optredens en diverse activiteiten. Alles in de sfeer van het werelddeel. Ook kan er op elke plek wat genuttigd worden, bijvoorbeeld in Azië loempia’s en in Antarctica ijs. Dit alles natuurlijk tegen de achtergrond van prachtige lichttaferelen.

In de straten ziet u natuurlijk weer de rijen waxinelichtjes en allerlei mooie verlichte objecten. De avonden worden afgesloten met ons traditioneel vuurwerk aan de gracht

Wanneer

 • De kassa’s gaan om 18.00 uur open. De lichttaferelen branden tot 22.30 uur waarna er tot in de late uurtjes muziek op ’t Zand is. Om 21.30 uur wordt elke avond het vuurwerk afgestoken.

Prijzen

 • Tickets in de voorverkoop
  Volwassenen (18 jaar en ouder)
  Dagkaart € 9,00 p.p. (tot 9 september); Weekendkaart € 17,50 p.p. (alleen online verkrijgbaar)
  Kinderen (4 t/m 17 jaar)
  Dagkaart € 5,00 p.p; Weekendkaart € 9,00 (alleen online verkrijgbaar)

  Op dag zelf verkoop aan de kassa:
  Volwassenen (18 jaar en ouder) - Dagkaart € 10,00 p.p.
  Kinderen (4 t/m 17 jaar) - Dagkaart € 5,00 p.p

Locatie