logo bredevoort
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bredevoort Schittert

Eind september is het weer zover… het middeleeuwse stadje Bredevoort verandert in een sprookjesstad, met verlichte taferelen in het thema 'Bredevooort daar zit muziek in'.

De oude stad, in de 12e eeuw bekend als Heerlijkheid Bredevoort, kent een rijke geschiedenis. Aan de N318, ingeklemd tussen Aalten en Winterswijk houdt de stad zijn geschiedenis levend, de contouren van wat eens de oude vestingstad was zijn inmiddels weer goed zichtbaar, zeker voor wandelaars die de beschreven route volgen en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de geheel gerenoveerde Vestingtuin (voorheen Tuin van Bernardus).

Parkeren bezoekers
Rondom Bredevoort zijn extra parkeerterreinen geregeld, vanuit de invalswegen zijn deze goed bereikbaar. Het parkeren is gratis.

Wanneer

  • Elke avond een daverend vuurwerk om 21:30 uur, op vrijdag- en zaterdagavond livemuziek tot 01:00 uur. Op zondagavond livemuziek tot 0:00 uur.

Prijzen

  • Entree is € 7,50 per persoon. Op vrijdag en zondag hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang, op zaterdag geldt dit voor kinderen tot 4 jaar. Jongeren van 12 tot en met 17 jaar betalen op zaterdag € 5,=. Een weekendkaart kost € 12,50, dit geeft genoeg mogelijkheid om het gehele programma te kunnen bekijken.

    In de voorverkoop kunt u tot en met 14 september extra voordelig uw kaarten aanschaffen. Een dagkaart kost € 6,= per persoon. Een weekendkaart kost in de voorverkoop € 10,= per persoon.

Locatie

Neem alvast een kijkje