Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Toneelvereniging OBK Miste speelt: Herberg ‘Het Swarte Peart’

In de avonden van 10, 11 en 12 juni voert OBK Miste het openluchtspel Herberg 'Het Swarte Paert', geschreven door Gerrit Voskes, op bij Vruwink (Brinkman) in Miste. 

Vanaf begin februari, toen volgens de coronaregels weer meer mensen bij elkaar mochten zijn, zijn een aantal leden van OBK begonnen met oefenen. Onder leiding van regisseur Wim de Roos zijn de spelers in eerste instantie bij Den Tappen aan de slag gegaan en inmiddels wordt er buiten op locatie geoefend.

Diverse leden zijn in commissies bezig om ervoor te zorgen dat zij er met zijn allen weer een succesvol openluchtspel van maken, met als doel drie avonden met volle tribunes, waardoor heel veel mensen kunnen genieten van dit mooie openluchtspel.

Meer informatie staat op www.toneelobkmiste.nl of is te vinden via Facebook en Instagram.

Contact

Adres:
Brinkeweg 30
7109 BN winterswijk
Plan je route

Prijzen

  • € 17,50 Kaarten á € 17,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij VVV Winterswijk, thuishonk Den Tappen in Miste of via openluchtspelmiste@hotmail.com. Aan de kassa zijn de kaarten voor € 20,00 per stuk verkrijgbaar. Bij Den Tappen kunnen donateurs op vertoon van hun donateurskaart één gratis kaartje krijgen.

Locatie